Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Samoilovs sāks pret kanādiešiem

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas labākais pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs rīt Adelaidā uzsāks FIVB pasaules kausa 2008. gada sezonu. Viņu pirmie pretinieki kvalifikācijas turnīrā būs Kanādas duets – Benns un Magalons.

2008. gada sezonas pirmā puse pludmales volejbolā solās ļoti karsta,–jo notiks cīņas par olimpiskajām ceļazīmēm. Latvijai ir labas cerības Pekinā redzēt divus savas valsts duetus - vīru konkurencē Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs, bet sievietēm Inguna Minusa un Inese Jursone. Sezonas pirmais posms šogad notiek tālajā Austrālijā, kurp devušies arī abi mūsu dueti. Minusa un Jursone uzreiz iekļuva pamatturnīra dalībnieču pulkā, taču vīriem sacensības jāsāk no kvalifikācijas.

Kvalifikācijā Pļaviņš/Samoilovs izlikti ar 2. numuru un, tāpat kā lielākā daļa pāru, pirmo kārtu izlaida. Viņu pretinieki gan tika noteikti spēlē, kurā Kanādas duets Kevins Benns un Džeiks Magalons divos setos uzveica kazahus Babičevu un Kulašovu – 2:0 (21:18, 22:20). Kvalifikācijas turnīrā kanādieši izlikti ar 34. numuru un, ja nebūs pārsteigumi, tad šie pretinieki Latvijas duetam jāuzvar. Spēli pret kanādiešiem latvieši uzsāks pēc pusnakts (pēc Latvijas laika).

Ja šajā spēlē sekmēsies, tad izšķirošajā mačā par vietu pamatturnīrā būs jācīnās ar japāņu Nišimura/Morikava un spāņu Lario/Gavira dueļa uzvarētāji. Šie pāri kvalifikācijā izlikti attiecīgi ar 15. un 18. numuru.

Izmantotie resursi:
fivb.com

  -2 [+] [-]

, 2008-03-25 10:58, pirms 17 gadiem
Cīruļa tenisa leksika iezogas arī volejā - ja nebūs pārsteigumu, tad jāuzvar. Pēdējais bīča turnīrs bija rudenī. Pusgada laikā daudz kas var pamainīties un rangam te ir vēl mazāka nozīme kā tenisā. Protams, spices veči ir stipri joprojām, bet vājākie var būt kļūvuši krietni spēcīgāki. Gan kanādieši, gan spāņi, gan arī Samoilovs ar Pļaviņu.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-25 11:02, pirms 17 gadiem
izloze nav slikta...

     [+] [-]

, 2008-03-25 11:20, pirms 17 gadiem
Obligaati jaatiek pamataa, ja nee buus lielas probleemas turpmaakajos PK posmos... skaidrs ka kanaadieshi jaanjem, bet ar spaanjiem vareetu buut probleemas, ja protams vinji vispirms skjiibos sasitiis.

     [+] [-]

, 2008-03-25 11:26, pirms 17 gadiem
Jāpiekrīt calcio2, nav pašreiz ne mazākā priekštata par mūsējo un arī citu pāru sportisko formu. Neskatoties ne uz ko jānospēlē tā, lai visos pārējos PK posmos būtu garantēta vieta pamatā, tad arī OS ir aizsniedzamas. Veiksmi ! ! !

     [+] [-]

, 2008-03-25 13:46, pirms 17 gadiem
Bet nevar piekrist copmanim, ka šeit netiekot pamatā būs problēmas uzreiz, jo pagājušo gadu šajos datumos turnīra nebija un nav punktu, ko "aizstāvēt" un attiecīgi arī nevar nokrist tik ļoti zemu. Toties nākošajā turnīrā Ķīnā jāaizstāv 2007.gada 13.-16.vieta un tas jau ir svarīgāk.

Līdzīgas "problēmas" gan ir arī citiem trešā desmita pāriem, tā ka..

     [+] [-]

, 2008-03-25 14:44, pirms 17 gadiem
beachā man liekas nav tāda pati punktu skaitīšanas sistēma kā tenisā, kad jāaizstāv iepriekšējā gadā konkrētā turnīrā iegūtie.
Te vienkārši summējas 17 pēdējos turnīros iegūtie punkti.
Ja, kļūdos, palabojiet!