Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Mārupes" volejbolisti gadu sāk ar trim uzvarām

Jānis Celmiņš

"Mārupes" volejbolisti gadu sāk ar trim uzvarām
"Mārupes" komandas volejbolisti
Foto: http://flavors.me/vk_marupe

Īsi pēc 2010. gada iestāšanās Latvijas čempionāta 1. līgā sākās regulārā čempionāta otrā apļa spēles. Ar trim uzvarām tās sākuši VK "Mārupe" volejbolisti, pēc zaudētajiem punktiem izvirzoties līgas vadībā.

Pēc pirmā apļa spēlēm "Mārupe" turnīra tabulā ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs ieņēma trešo vietu, atpaliekot vien no "Ventspils" un "Valgundes" komandām. Tieši pret šīm komandām mārupieši piedzīvoja zaudējumus pirmā apļa ietvaros.

Gadu “Mārupe” sāka ar sev neraksturīgi nekvalitatīvu spēli un dabūja krietni vien pamocīties pret Jāņa Bomiņa vadīto “Lāse-R/Rīga” fārmklubu “RVS/Lāse Juniors”. Jau pirmajā aplī ar Latvijas kausa ieguvēju fārmklubu tika aizvadīts ‘piecsetu’ mačs. Arī otrajā spēlē nācās krietni vien pasvīst un uzvara pār šo komandu tika svinēta spraigā četru setu cīņā – 3:1.

Otrā 2010. gada spēle "Mārupes" komandai bija jāaizvada izbraukumā, kur komandu gaidīja tikšanās ar turnīra tabulas vidusdaļas komandu "Aizkraukle". Šo maču mārupieši aizvadīja krietni vien pārliecinošāk, svinot uzvaru ar 3:0, tādejādi izcīnot savu devīto uzvaru.

Arī otrā apļa trešajā spēlē "Mārupes" komandai pretī stājās jau pieminētā "Valgundes" komanda. Spēlējot savā laukumā "Mārupe" vēlējās revanšēties par zaudējumu pirmajā komandu savstarpējā spēlē un lai arī maču mārupieši aizvadīja vien septiņu spēlētāju sastāvā, pareizie secinājumi bija izdarīti un tika svinēta vēl viena uzvara. Trešajā setā atspēlējoties no piecu punktu deficīta (16:21), laukuma saimnieki tika galā ar "Valgundi" trijos setos – 3:0.

Nākamā spēle komandai paredzēta vien 2. februārī, kad Rīgas centra humanitārajā ģimnāzijā jātiekas ar "RVS Jauniešu" komandu. No 2. līdz 7. februārim komandai kopumā jāizspēlē trīs spēles, gandrīz kā profesionālai komandai! Pauze starp spēlēm tiek izmantota lietderīgi, aizvadot vairākus intensīvus treniņus. Divi treniņi aizvadītajā nedēļā, divi vēl nākamajā un komandai būtu jābūt gatavai regulārā čempionāta otrā apļa noslēdzošajām spēlēm un vēlāk pavasarī gaidāmajām izslēgšanas spēlēm.

Izmantotie resursi:
flavors.me: VK MARUPE : Flavors.me