Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņam sirdsdarbības problēmu dēļ jāizlaiž Eirokausa spēle

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņam sirdsdarbības problēmu dēļ jāizlaiž Eirokausa spēle
Jānis Šmēdiņš (centrā)
Foto: www.scc-volleyball.de

Latvijas volejbolistam Jānim Šmēdiņam, kurš jau otro sezonu aizvada Vācijas Bundeslīgas klubā Berlīnes "SCC" aizvadītajā nedēļā, kādā no komandas treniņiem, kļuva slikti ar sirdi, tāpēc viņš nav devies uz Rumāniju, kur "SCC" rīt aizvadīs otro CEV kausa spēli, tiekoties ar vietējo "Tomis Constanta" vienību.

Kā sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja volejbolista tēvs Andris Šmēdiņš, pēc veiktajām veselības pārbaudēm nekas nopietns netika konstatēts un jau tuvākajās dienās Jānis varēs atsākt treniņus. "Straukumam nav pamata, viss kārtībā," pauda volejbolista tēvs.

Komanda šodien devās uz Rumāniju, kur rīt aizvadīs otro CEV kausa spēli, tiekoties ar vietējo "Tomis Constanta" vienību, bet Jānis palicis Berlīnē.

Jau ziņojām, ka CEV kausa pirmās kārtas pirmajā spēlē savā laukumā "SCC" ar 3:0 pieveica Rumānijas "Tomis CONSTANTA" vienību. Pāra uzvarētāji tiks noteikti divu spēļu summā.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-23 18:24, pirms 14 gadiem
Cerams kad viss būs kārtībā

  +2 [+] [-]

, 2010-11-23 19:56, pirms 14 gadiem
Sirds kaites ir pats sliktākais un bīstamākais, kas profesionālam sportistam var būt.

Kaut nu tiešām nekas nekaitētu.

     [+] [-]

, 2010-11-24 12:40, pirms 14 gadiem
Janka, saudzē sevi! Būs labi!