Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde atskaita Saušu un Baburovu; sastāvu sola nosaukt trešdien

Jānis Celmiņš

Vilde atskaita Saušu un Baburovu; sastāvu sola nosaukt trešdien
Andrejs Baburovs pret ungāriem nespēlēs
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas vīriešu volejbola izlase turpina gatavošanos olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra izslēgšanas kārtas spēlēm ar Ungārijas izlasi. Komandas galvenais treneris no kandidātu vidus svītrojis Romānu Saušu un Andreju Baburovu, bet sastāvu, kas dosies uz pirmo spēli Ungārijā sola paziņot rīt.

Latvijas izlase cīņu par iekļūšanu Olimpiskajās spēlēs, kas 2012. gadā risināsies Londonā, uzsāks no izslēgšanas kārtas, kur mūsu pretinieki būs Ungārijas izlase. Šajā kārtā piedalīsies 12 valstu izlases un tiks spēlēts pēc sistēmas mājas-viesi. Latvijas izlasei pirmā spēle viesos 26.augustā, savukārt atbildes spēle Latvijā 3.septembrī plkst.19.00, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā.

Šobrīd izlases treniņos piedalās vairs tikai 14 spēlētāji. Komandas galvenais treneris no kandidātu vidus svītrojis Romānu Saušu un Andreju Baburovu, bet tos 12 spēlētājus, kuri dosies uz pirmo spēli Ungārijā sola paziņot rīt. „Pēc atgriešanās mājās turpināsim trenēties 14 spēlētāju sastāvā,” treneris Raimonds Vilde pieļauj, ka atbildes spēlē (Jelgavā) iespēja varētu tikt dota arī kādam no mājās palicējiem.

Informācijas par Ungārijas izlasi esot ļoti maz. „Zinu, ka ungāri ir aizvadījuši pārbaudes turnīru, kurā apspēlējuši abas Maķedonijas izlases, bet piedzīvojuši zaudējumu pret dāņiem. Dānijas izlases treneris solījis atsūtīt video ierakstu,” Vilde cer, ka pilnīgi no baltas lapas ar ungāriem nenākšoties spēlēt.

Latvijas izlase turpina gatavoties 14 spēlētāju sastāvā: Deniss Petrovs, Agris Leitis, Viktors Koržeņevičs, Jānis Vāvers, Andrejs Zavorotnijs, Armands Celitāns, Valters Ramma, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks, Ansis Medenis, Gundars Celitāns, Hermans Egleskalns, Ingars Ivanovs un Austris Štāls.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-23 13:13, pirms 13 gadiem
Mājās paliks Andrejs Zavorotnijs un Austris Štāls.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-23 14:24, pirms 13 gadiem
janisC rakstīja: Mājās paliks Andrejs Zavorotnijs un Austris Štāls.
Varētu tā būt. 4. pirmos tempus nevajag. Tāpat kāds sēdēs uz sola. 3. diogonāles, jeb Ansis pa pusīti? Un vai tad Saušs tik švaka pusīte? Lauris labāks?

     [+] [-]

, 2011-08-23 14:51, pirms 13 gadiem
liekas ka pietrukst daudz labi spēletaji.Tie paši šmediņi.Jaccer uz Celitanu.Ungari ir ņemami.Veči jus varat tikt tālāk.

     [+] [-]

, 2011-08-23 19:44, pirms 13 gadiem
Brex rakstīja: Varētu tā būt. 4. pirmos tempus nevajag. Tāpat kāds sēdēs uz sola. 3. diogonāles, jeb Ansis pa pusīti? Un vai tad Saušs tik švaka pusīte? Lauris labāks?
Ansis tikai un vienigi pa "pusīti"... mums tak diagonales vechu pietiek! Viens ir ljooti labs, otrs ir labs vinja dublieris!

     [+] [-]

, 2011-08-25 13:40, pirms 13 gadiem
janisC rakstīja: Mājās paliks Andrejs Zavorotnijs un Austris Štāls.
neesi gaišreģis?

     [+] [-]

, 2011-08-26 08:44, pirms 13 gadiem
calis87 rakstīja: neesi gaišreģis?
Nav grūti izsecināt, ja kaut nedaudz seko volejbolam. Šoreiz uzminēju precīzi.