Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Dalību Eirokausos noslēdz arī Saušs un Petruševics

Jānis Celmiņš

Dalību Eirokausos noslēdz arī Saušs un Petruševics
Romāns Saušs
Foto: abctitans.de

CEV Izaicinājuma kausa izcīņas 1/8 finālu atbildes spēlēs zaudējumus šovakar piedzīvojušas divu Latvijas izlases volejbolistu Aivara Petruševica un Romāna Sauša pārstāvētās komandas, izstājoties no tālākās cīņas turnīrā.

Aivara Petruševica pārstāvētā „Hurrikaani” komanda pirms nedēļas viesos pieveica Telavivas „Maccabi” komandu (3:0) un pirms atbildes mačā savā laukumā varēja justies pietiekami komfortabli, taču nekā. Šovakar atbildes mačā Somijas komanda vispirms piekāpās pretiniekiem ar 0:3, bet pēc tam zaudēja arī tā saukto „zelta setu” – 14:16. Līdz ar to zaudējums ari divu spēļu summā un „Hurrikaani” komandas dalība Eirokausu turnīrā noslēgusies.

Latvietis atbildes spēlē izcēlās ar 11 punktu guvumu.

Neveiksmi šodien cieta arī Romāna Sauša „NE Gas & Oil Lugano” vienība, kas Stambulā atzina „Galatasaray” pārākumu atbildes mačā (0:3), bet pēc tam zaudēja arī „zelta setu” – 17:19. Līdz ar to arī Šveices klubam dalība Izaicinājuma kausā noslēgusies.

Par Sauša sniegumu atbildes mačā informācijas nav.

Jau vēstīts, ka dalību Čempionu līgā vakar noslēdza arī Hermaņa Egleskalna „Noliko Maaseik”, bet Izaicinājuma kausā Laura Iecelnieka Grodņas „Komunaļnik”.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-24 10:00, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Izlases sakarā ļoti slikti, jo šveices, Beļģijas un Somijas līgās kapiņš tomēr vēsāks
Par pirmajiem diviem piekrītu. Somiju - nē!