Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Uz Ķīnu dodas Pļaviņš/Samoilovs un Minusa/Jursone

Jānis Celmiņš

Uz Ķīnu dodas Pļaviņš/Samoilovs un Minusa/Jursone
Inguna Minusa/Inese Jursone
Foto: fivb.com

Uz otro sezonas FIVB Pasaules kausa posmu pludmales volejbolā šodien devies Latvijas spēcīgākais vīriešu duets Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs, bet nedēļas otrajā pusē viņiem Ķīnā pievienosies arī mūsu dāmas Inguna Minusa un Inese Jursone.

Otrais FIVB Pasaules kausa posms Ķīnas pilsētā Šanhajā risināsies no 28. aprīļa līdz 3. maijam. Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs turnīru sāks ar pamatsacensībām, bet mūsu dāmu duetam sacensības būs jāsāk ar kvalifikācijas turnīru.

Aizvadītajā gadā Ķīnas posms mūsu labākajiem duetiem izvērtās visai veiksmīgs. Pļaviņš/Samoilovs ierindojās 13. vietā, bet Minusa/Jursone izcīnīja 17. vietu. Aizvadītajā sezonā Latvijas krāsas Ķīnā aizstāvēja arī brāļi Toms un Jānis Šmēdiņi, kuri pārvarēja sacensību kvalifikāciju un ierindojās 25. vietā.

Izmantotie resursi:
fivb.com