Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņa pārstāvētais klubs triumfē Francijas otrajā līgā

Jānis Celmiņš

Šmēdiņa pārstāvētais klubs triumfē Francijas otrajā līgā
"Chaumont" komanda
Foto: lnvstats.com

Latvijas volejbolista Toma Šmēdiņa pārstāvētā komanda triumfējusi Francijas „Pro B” līgas čempionātā. Finālsērijā „Chaumont” vienība ar 2-0 pieveica „St-Nazaire” volejbolistus.

Pirmajā finālsērijas spēlē Šmēdiņa pārstāvētā „Chaumont” komanda viesos „St-Nazaire” vienību apspēlēja ar 3:0, bet otrajā uzvarēja spraigā piecu setu cīņā – 3:2. Tādejādi latvieša pārstāvētā komanda sērijā uzvarēja ar 2-0 un ieguva tiesības nākamajā sezonā spēlēt „Pro A” līgā, izpildot jau vairākus gadus atpakaļ izvirzīto mērķi. Toms finālsērijas spēlēs spēlēja epizodiski, pirmajā punktus negūstot, bet otrajā atzīmējoties ar viena punkta guvumu.

Jāpiemin, ka „Chaumont” komandu vada bijušais „Cēsu Alus” komandas treneris Nikolā Matijasevičs.

Tomam pagaidām gan nav skaidrības par vasaras sezonu, jo ar Arti Caicu viņš kopā nespēlēs. Artis koncentrēsies klasikā volejbola izlases treniņiem, bet Toms meklēs citu pārinieku, pirms kāda laika šo jautājumu komentēja Toms.

Izmantotie resursi:
Ligue Nationale de Volley

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja