Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils Lūši" piecos setos uzvar Latvijas kausa finālā

Rolands Eliņš

"Jēkabpils Lūši" piecos setos uzvar Latvijas kausa finālā
Foto: Volejbols.lv

"Cewood" Latvijas kausa izcīņas finālā piecu setu cīņā triumfēja "Jēkabpils Lūši", pieveicot līdzšinējos kausa īpašniekus no "RTU/Robežsardze/Jūrmala" komandas.

VIDEO: Latvijas kausu izcīnījušais "Jēkabpils Lūšu" spēlētājs izsakās jaudīgi

"Jēkabpils Lūši" spēles pirmajā setā uzvarēja ar 25:20, taču otrajā setā ar tādu pašu rezultātu zaudēja, bet pēc tam nokļuva vēl lielāku problēmu priekšā, trešajā setā zaudējot ar deviņu punktu starpību (16:25).

Nonākuši soli no zaudējuma, Jēkabpils volejbolisti ceturtajā setā uzvarēja ļoti pārliecinoši (25:14), kas lika spēlei noslēgties ar attiecīgu fināla intrigu, visam izšķiroties mača piektajā setā.

Tajā punkti krājās abām komandām līdzvērtīgi līdz rezultātam 9:8, bet tobrīd Jēkabpilij izdevās gūt pāris punktus pēc kārtas un iegūt vadību 13:10 un 14:11. Tas deva trīs mačbumbas Jēkabpilij. Pirmās divas netika izmantotas, bet trešo ar gremdi realizēja Jānis Medenis, un "Lūši" varēja svinēt (15:13).

Medenis uzvarētāju rindās guva 22 punktus, kamēr Ēriks Voroņko pievienoja 19 punktus. Savukārt RTU rindās savai komandai 24 punktus atnesa Matīss Gabduļins, kurš vismaz četrus punktus guva katrā no pieciem setiem.

Iepriekš 2019./2020. gada sezonā Latvijas kausā uzvarēja "RTU/Robežsardze", kamēr iepriekšējā sezonā kausa izcīņa netika aizvadīta pandēmijas radīto apstākļu dēļ.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2021-12-19 23:58, pirms 2 gadiem
Spēle lieliska. Bet to baudīt palīdzēja tiešām kompetentais komentētāju duets. Paldies par to! Ja mums bobslejā un tenisā nebūtu jāklausās rīmeņi, tad tos sporta veidus arī būtu lielāka bauda skatīties.