Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitānam un Hotuļevam Francijas bronza

Jānis Celmiņš

Celitānam un Hotuļevam Francijas bronza
"Cannes" kluba latvieši - Vladislavs
Hotuļevs un Gundars Celitāns

Latviešu Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētā "Cannes" komanda piedzīvojusi zaudējumu Francijas volejbola čempionāta pusfināla sērijā. Šodien latviešu pārstāvētais klubs atkārtoti atzina "Poitiers" kluba pārākumu.

Jau ziņojām, ka zaudējumu Francijas volejbola čempionāta pirmajā pusfināla sērijas spēlē piedzīvojusi divu latviešu Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētā "Cannes" komanda, kura savā laukumā ar 2:3 piekāpās "Poitiers" vienībai'.

Šodien abas komandas tikās atkārtoti un uzvaru atkal izcīnīja "Poitiers" volejbolisti (3:1), tādejādi iekļūstot Francijas volejbola čempionāta finālā. Finālsērija ritēja līdz kādas no komandas divām uzvarām. Sērijā ar 2:0 uzvarēja "Poitiers" klubs.

Latviešu pārstāvētajai vienībai nācies samierināties ar Francijas čempionāta bronzas medaļām. Francijas čempionāta nolikums paredz, ka "play-off" izcīņā piedalās tikai četras labākās komandas, kuras pusfinālos aizvada sērijas līdz kādas komandas divām uzvarām. Pusfinālos zaudējušās komandas par trešo vietu nespēlē, bet to ieņem klubs, kurš regulārā čempionātā bijis ausgtākā vietā. Līdz ar to "Cannes" volejbolisti ieguvuši bronzas medaļas, jo pamatturnīru noslēdza pirmajā vietā.

Nu kļuvis skaidrs, ka Gundars un Vladislavs krietni vien ātrāk kā plānots varēs pievienoties Latvijas izlasei, kura jau pirmdien uzsāks gatavošanos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram. Portāla eSports.lv rīcībā gan nav informācijas, kad abi volejbolisti atgriežas Latvijā.

     [+] [-]

, 2008-04-19 20:36, pirms 16 gadiem
APSVEICU!

     [+] [-]

, 2008-04-19 20:40, pirms 16 gadiem
Zheel, ka neaizkljuva liidz finaalam, bet taapat apsveicu!

     [+] [-]

, 2008-04-19 20:49, pirms 16 gadiem
zheel gan..visi jau cereeja uz vismaz finaalu..bet nu nav slikti ar 3.v. vismaz medalja kabataa

     [+] [-]

, 2008-04-19 23:38, pirms 16 gadiem
jaa tiesham zhel!

     [+] [-]

, 2008-04-22 23:09, pirms 16 gadiem
viss okidoki!nebutu musejo,komanda netiktu ne tuvu tik talu!apsveicu!guncha gaidam lv......jou........