Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Cannes" pret "Paris Volley" - otrais cēliens

Jānis Celmiņš

"Cannes" pret "Paris Volley" - otrais cēliens
"Cannes" kluba latvieši - Vladislavs
Hotuļevs un Gundars Celitāns

Šodien "Indesit" Eiropas Čempionu volejbola līgas "play-off" turnīra pirmās kārtas otro spēli aizvadīs latviešu Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētais klubs "Cannes", kas savā laukumā tiksies ar citu Francijas klubu "Paris Volley".

Pirmajā abu komandu tikšanās reizē, nedaudz mazāk kā pirms nedēļas uzvaru ar rezultātu 3:1 (25:20, 20:25, 25:19, 25:19) svinēja latviešu pārstāvētais klubs. Nedēļas nogalē abas komandas tikās arī Francijas čempionāta spēlē. Arī tad uzvaru svinēja „Cannes” klubs (3:0).

Pēc pirmās abu komandu tikšanās reizes portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar Latvijas volejbola izlases līderi Gundaru Celitānu, kurš pastāstīja, ka galvenās problēmas Kannu klubam sagādāja pretinieku agresīvās serves, taču, kad ar tām izdevies tikt galā arī uzbrukums kļuvis daudzveidīgāks un izcīnīta uzvara.

Viens no Francijas klubiem (uzvarētāji) pēc šī vakara spēles visticamāk nākamajā kārtā, pretiniekos sev dabūs ļoti spēcīgo Kazaņas „Dinamo-Tattransgaz” klubu, taču arī par to Celitāns nebēdā. „Viss ir mūsu pašu rokās, pie laba rezultāta ir iespēja uzspēlēt pret tāda līmeņa klubu kā Kazaņas „Dinamo”, tas mums būtu liels izaicinājums,” pēc pirmās Francijas klubu spēles, Čempionu līgas ietvaros, portālam eSports.lv teica Celitāns.

Spēles sākums šovakar pulksten 20.00 pēc Latvijas laika. Spēlei LIVE režīmā būs iespēja sekot līdzi arī Eiropas Volejbola konfederācijas mājas lapā internetā – www.cev.lu.

Izmantotie resursi:
www.cev.lu

Slēpts komentārs: prima

     [+] [-]

, 2008-02-19 11:19, pirms 17 gadiem
Trešais cēliens! Cannes Paris Volley divreizjau vinnēja! Attiecībā uz Čempionu līgu, jā.
Kannām jāpaņem divi seti un - ceturtdaļfināls rokā. Gunča un Vlad, uz priekšu!

     [+] [-]

, 2008-02-19 23:11, pirms 17 gadiem
es sekoju līdzi rezultātam globālajā tīmeklī! malači, Cannes!