Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šodien divi interesanti dueļi

Jānis Celmiņš

Šodien divi interesanti dueļi
Vai SK "Rīga" šodien izdosies
revanšēties kurzemniekiem par
iepriekš piedzīvotajiem
zaudējumiem?
Foto: rigavolley.com

Šodien tiks aizvadītas četras "Schenker" volejbola līgas spēles, no kurām trijās savā starpā tiksies Latvijas klubi. Interesantākās cīņas šodien gaidāmas Kuldīgā un Rīgā.

Šī ir Latvijas un Igaunijas spēļu nedēļa. Trijās no šīs dienas spēlēm savā starpā spēlēs Latvijas klubi, bet vienā Igaunijas komandas.

Interesantākās cīņas šodien gaidāma Kuldīgā un Rīgā. Kuldīgas sporta centrā SK „ELVI/Kuldīga” volejbolistus eksaminēs SK „Rīga”, bet Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā spēkiem mērosies Latvijas čempioni VK „Lāse-R” un SK „Cēsu Alus” volejbolisti.

SK "ELVI/Kuldīga" - SK "Rīga"
Centrālā kārtas spēle šodien risināsies Kuldīgas sporta centrā, kur mājiniekus SK „ELVI/Kuldīga” volejbolistus eksaminēs SK „Rīga”. „Schenker” līgas turnīra tabulā šobrīd augstāk atrodas rīdzinieki (13 uzvaras, 3 zaudējumi un 2. vieta). Kuldīdznieki ieņem 3. vietu (11 uzvaras un pieci zaudējumi). Interesanti, ka SK „Rīga” volejbolistiem pārspēt Kuldīgas klubu šosezon vēl nav izdevies. Līgas pirmā apļa spēlē (18. oktobrī) Rīgā uzvaru ar 3:1 svinēja kurzemnieki. Divas reizes pārspēt rīdziniekus Andra Šmēdiņa trenētajiem SK „ELVI/Kuldīga” volejbolistiem izdevās arī Latvijas kausa izcīņas 1/4 finālā, tādejādi Rīgas kluba volejbolistiem tika aizšķērsots ceļš cīņā par Latvijas kausu. SK „Rīga” īsi pirms papildu pieteikumu pieņemšanas termiņa beigām papildināja sastāvu ar diviem viesspēlētājiem - Pedro Vicente Siso Hernandesu (Venecuēla) un Szabolcs Szalai (Ungārija). Iespējams, ka viņu debija Latvijas laukumos notiks jau šodien.

„Rīgai ir divi ārzemnieki, neviens par viņiem neko nezina. Ir zināms, ka viesspēlētāji viņiem ir, bet vai viņi pret mums spēlēs nevaram zināt. Mēs būsim labākajā sastāvā. Neliela pēdas trauma ir Balodim, bet viņš spēlēs. Uzvarēs tie, kuri spēs labāk noskaņoties spēlei”, portālam eSports.lv pirms spēles teica SK „ELVI/Kuldīga” otrā tempa uzbrucējs Toms Šmēdiņš.

Spēle Kuldīgas sporta centrā šodien sāksies pulksten 16.00. Atmosfēra Kuldīgā šo pēcpusdien solās būt ļoti karsta, jo SK „Rīga” uz šo spēli organizē līdzjutēju autobusu. Vai Uģa Krastiņa SK „Rīga” šodien izdosies revanšēties kurzemniekiem par iepriekš piedzīvotajiem zaudējumiem? Redzēsim...

VK "Lāse-R" - SK "Cēsu Alus"
Vēl viens ļoti interesants duelis šodien risināsies Rīgās, Olimpiskajā Sporta centrā, kur spēkiem mērosies Latvijas čempionvienība VK „Lāse-R” un ambiciozie SK „Cēsu Alus” volejbolisti. Šīs komandas līdz šim (šosezon) tikušās divas reizes un abas reizes spēles noslēgušās piecos setos. „Schenker” līgas pirmā apļa spēlē Cēsīs, mājinieki spēja uzvarēt nevarīgos „robežsargus”, bet Latvijas kausa izcīņas pusfinālā „robežsargiem” izdevās revanšēties.

Uzreiz pēc jaunā gada SK „Cēsu Alus” papildināja ilgāku laiku ASV spēlējušais Nils Dauburs, kurš komandā iejuties diezgan labi, pēdējā spēlē pret „Aeroc Rakvere” vienību kļūdams par rezultatīvāko spēlētāju. Pēc portāla eSports.lv rīcībā esošās informācijas papildinājumu (ārzemēs) izdevies atrast arī VK „Lāse-R”, taču pagaidām nekādu oficiālu paziņojumu no „robežsargu” puses nav bijis. Vai Rīgas kluba jaunieguvumi laukumā dosies jau šodien?

Turnīra tabulā VK „Lāse-R” un SK „Cēsu Alus” šobrīd ieņem attiecīgi sesto un astoto vietu. Rīdziniekiem 15 spēlēs izdevies izcīnīt deviņas uzvaras, bet Cēsu klubs 14 spēlēs laukumu kā uzvarētāji pametuši septiņas reizes.

Spēle Olimpiskajā spora centrā šodien sāksies pulksten 17.00.

„Schenker” līgas spēles 19. janvārī:
Kuldīgas SC, pl. 16.00, SK ELVI/KULDĪGA - SK RĪGA
Olimpiskais SC, pl. 17:00, VK LĀSE-R - CĒSU ALUS
Audentes SH, pl 18.00, SELVER TALLINN - SYLVESTER
DVS, pl. 16.00, EZERZEME/DU - BIOLARS/OZOLNIEKI

Izmantotie resursi:
www.schenker-league.page.tl

  -1 [+] [-]

, 2008-01-19 00:45, pirms 17 gadiem
lai tad ridziniekiem veicas...

  +2 [+] [-]

, 2008-01-19 09:04, pirms 17 gadiem
kuldiiga akal panjems riiigu

  +2 [+] [-]

, 2008-01-19 09:40, pirms 17 gadiem
Šodien būs tā reize,kad tā komanda,kas atrodas tabulā augstāk, arī vinnēs!!

     [+] [-]

, 2008-01-19 20:17, pirms 17 gadiem
Elvi/Kuldiga - SK Riga 3:0 (18, 19, 19)
Lase-R - Cesu Alus 3:0 (21, 23, 18)
Ezerzeme/DU - Biolars/Ozolnieki 0:3 (-18, -17, -22)
Selver Tallinn - Sylvester 3:0 (16, 14, 18)