Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts Līderu cīņā uzvaru svin "Jelgava LU"

Jānis Celmiņš

Līderu cīņā uzvaru svin "Jelgava LU"
Foto: Viesturs Lejiņš, "Jelgava/LU"

Ar četrām spēlēm Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē šodien startēja Latvijas Atklātā čempionāta volejbolā dāmām trešais sabraukums. Jau dienas pirmajā spēlē spēkiem mērojās divas līgas līdervienības – "Jelgava/LU" un "Ropaži/MSĢ". Uzvaru trijos setos svinēja jelgavnieces.

Abas līderkomandas šosezon spēkiem mērojās pirmo reizi, taču īsta cīņa tā arī neiznāca. Jelgavas komanda šajā spēlē svinēja pārliecinošu uzvaru. Pirmajā un otrajā setā jelgavnieces uzvarēja bez lielām raizēm, bet trešā seta galotnē, esot drošā vadībā, Latvijas čempiones ļāva pretiniecēm līdzsvarot rezultātu (23:23), taču galotnē pārākas atkal bija jelgavnieces.

"Ropaži/MSĢ" komandas izteikta līdere šosezon ir Inese Jursone, kura šodien spēlēja pirmā tempa uzbrucējas pozīcijā. Komandas galvenais treneris Ilmārs Pūliņš šo lēmumu skaidroja ar Jursones iespējām uzbrukumā. "Uzbrūkot tīkla vidū Inesei pret Jelgavas komandas veidoto bloku ir daudz vieglāk. Malās jelgavnieču bloks ir krietni labāk organizēts. Šodien daudz izšķīra pieredze, Jelgavas komandai šajā ziņā ir ievērojams pārsvars." Kopumā treneris ar sevis vadītās komandas sniegumu nebija apmierināts, taču pauda, ka viņa padotās var spēlē labāk. "Visas cīņas vēl priekšā! Domāju, ka arī pret Lietuvas komandām mums tik viegli čempionāta turpinājumā neklāsies." Viņam piekrita arī "Jelgava LU" komandas galvenais treneris Jānis Leitis. "Jau pagājušajā nedēļas nogalē pret "Tauras" vienību bijām tuvu zaudējumam un var just, ka Lietuvas komandas rāda ar vien labāku sniegumu. Šodien uzvarējām ar labāku servi un veiksmīgāku bloku," pauda Leitis.

LAČ 3. sabraukuma rezultāti:

Ropaži-MSĢ - LU/Jelgava 0-3(-20;-12;-23)
SVK Ezerzeme - Lat.jauniešu izlase 0-3(-21;-16;-16)
Lat.jauniešu izlase - LU/Jelgava 0-3(-16;-18;-18)
Ropaži-MSĢ - SVK Ezerzeme 3-1(16;14;-22;16)
SVK Ezerzeme - LU/Jelgava 0-3(9:25; 12:25; 15:25)
Ropaži-MSĢ - Lat.jauniešu izlase 3-0(11:25; 17:25; 21:25)

Izmantotie resursi:
volejbls.lv

     [+] [-]

, 2010-12-19 09:04, pirms 14 gadiem
Latvijas atklātais -Lietuvas aizklātais čempionāts.....