Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas volejbola čempionāts dāmām: Galvenās cīņas Murjāņos

Andrejs Siliņš

Latvijas volejbola čempionāts dāmām: Galvenās cīņas Murjāņos
Foto: Digitale/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē, no 26. līdz 27. martam, Murjāņos norisināsies Latvijas atklātais čempionāts sieviešu komandām, kurā piedalīsies Latvijas komandas. Šajā sabraukumā centrālā cīņa norisināsies starp Jelgava/LU un Ropaži/MSĢ. Šī spēle varētu būt izšķirošā, lai noteiktu čempionāta uzvarētājas.

Šajā sabraukumā centrālā cīņa norisināsies starp "Jelgava/LU" un "Ropaži/MSĢ". Šī spēle varētu būt izšķirošā, lai noteiktu čempionāta uzvarētājas, bet jāņem vērā, ka aprīļa vidū norisināsies pēdējais sabraukums starp Latvijas un Lietuvas komandām, kur risināsies izšķirošie notikumi Latvijas atklātajā čempionātā.

"Ropaži/MSĢ" treneris Ilmārs Pūliņš:
"Sabraukums Murjāņos būs viens no izšķirošajiem, jo spēlē starp Jelgava/LU un Ropaži/MSĢ var izšķirties čempionāta uzvarētājs. Nopietna cīņa varētu būs arī starp Latvijas jauniešu izlasi un SVK „Ezerzeme”, jo komandu spēku samērs ir diezgan līdzīgs. Galvenās spēles norisināsies svētdien, 27.martā-plkst.10.00 Jauniešu izlase ar Daugavpils meitenēm, plkst.12.00 Jelgava/LU un Ropaži/MSĢ. Ceru, ka volejbola interesenti nāks skatīties un atbalstīs komandas, jo spēles solās būt spraigas, īpaši plkst.12.00, jo šajā duelī viena komanda grib izcīnīt titulu, bet otra to grib noturēt. Jelgavas komandas treneris Jānis Leitis ir apsolījis kādu pārsteigumu, arī mēs parādā nepaliksim, tāpēc iespējams, ka uzvarēs tas, kurš būs sagatavojis lielāko pārsteigumu."

"Tomēr izšķirošais sabraukums un spēles būs Jelgavā, aprīļa vidū, kad būs jāspēlē ar Lietuvas komandām. Bumba ir apaļa un nekad nevar prognozēt rezultātu, kā arī viena no mūsu vadošajām spēlētājām - Inese Jursone šajā laikā brauc uz pludmales volejbola turnīru Monako, tāpēc nevarēs palīdzēt komandai Latvijas atklātajā čempionātā. Būs interesanti!"

Kalendārs šeit Latvijas Volejbola Federācija | Latvijas...

Informāciju sagatavoja
Lilita Mitrofanova
Latvijas Volejbola federācija