Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Klāt sestais sabraukums sieviešu komandām

Jānis Celmiņš

Klāt sestais sabraukums sieviešu komandām
"Jelgava/LU" komandas volejbolistes
Foto: Viesturs Lejiņš

Šajā nedēļas nogalē, no 18.-20.februārim, Lietuvā norisināsies Latvijas atklātā čempionāta sieviešu komandām sestais sabraukums, kurā piedalīsies tikai lietuviešu komandas – "Heksa", "SM Tauras VTC", "Achema-KKSC" un Lietuvas jauniešu izlase.

Šobrīd no Lietuvas komandām vislabāk veicies "Heksa" komandai, kura kopējā turnīra tabulā atrodas trešajā vietā, aiz "Ropaži/MSĢ" un "Jelgava/LU" komandām. Lietuvā šāds sabraukums notiek pirmo reizi, savukārt Latvijas komandas savstarpēji jau spēlējušas divas reizes.

"Heksa" komandas trenere Jolita Virbickiene: „Šobrīd Lietuvā ļoti daudzi slimo ar gripu, arī komandās trūkst vairākas spēlētājas. Nevaru teikt, ka ir bijusi iespēja labi sagatavoties šim posmam, kas norisināsies pie mums, Lietuvā. Iepriekšējā sabraukumā, kas norisinājās Jonavā, mums izdevās uzvarēt vienu no spēcīgākajā komandām čempionātā Jelgava/LU. Varu teikt, ka tā līdz šim bija mūsu labākā spēle, iespējams pat visa čempionāta ietvaros.” Daudz tiek runāts par to, ka būtu lietderīgi, ja čempionātā iesaistītos arī Igaunijas komandas: „Jā, ja Igaunijas komandas iesaistītos čempionātā un piekristu tā noteikumiem, tas būtu atbalstāmi. Igauņu problēma bija tā, ka viņi nevēlējās spēlēt tik daudz spēles, cik paredzēts šajā čempionātā. Man tieši pretēji, patīk, ka komandām ir iespēja visas sezonas garumā aizvadīt tik daudz spēles.”

Vairāk informācijas par spēlēm un rezultātiem Latvijas Volejbola Federācija | Latvijas...

Informāciju sagatavoja:
Lilita Mitrofanova
Latvijas Volejbola federācija