Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ārzemēs spēlējošie prognozē Latvijas kausa ieguvējus

Jānis Celmiņš

Ārzemēs spēlējošie prognozē Latvijas kausa ieguvējus
Vjačeslavas Grimailovs pagājušajā sezonā spēlēja "ELVI/Kuldīga" komandā, šogad Kipras čempionātā
Foto: www.rigavolley.com

Svētdien Rīgas 49. vidusskolā notiks Latvijas kausa izcīņas volejbolā finālspēle. Portāls Sportacentrs.com aptaujāja vairākus mūsu ārzemēs spēlējošos volejbolistus, lūdzot viņiem prognozēt Latvijas kausa ieguvējus. Lielākā daļa paredz, ka kausu izcīnīs "Lāse-R/Rīga" volejbolisti, taču daļa prognozē, ka kausu iegūs "Biolars – Olaine / Ozolnieki".

Sestdien Rīgas 49. vidusskolā tiks izspēlēti abi pusfināli. Pirmajā no tiem pulksten 14:00 laukumā dosies "Lāse-R / Rīga" un "Armijas" VK volejbolisti, bet otrajā (pulksten 16:00) spēkiem mērosies "Biolars – Olaine / Ozolnieki" un "Daugavpils Universitātes" komandas. Svētdien kausa izcīņas finālā (pulksten 16:00) turpat Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē uzzināsim Latvijas 2009. gada kausa ieguvējus.

Īsi pirms Latvijas kausa izcīņas "Final Four" portāls Sportacentrs.com sazinājās ar vairākiem ārzemēs spēlējošajiem Latvijas volejbolistiem, ļaujot viņiem prognozēt, kura komanda izcīnīs Latvijas kausu.

Gundars Celitāns: Uzvarēs komanda, kura sestdien un svētdien agresīvāk servēs un darbosies servju uzņemšanā. Precīzu komandu, kas uzvarēs nenosaukšu, jo visi trīs "Schenker" līgas klubi ir spēkos līdzīgi. Spēļu liktenis varētu izšķirties tieši manis nosauktajos elementos. Protams, vēlu veiksmi savai bijušai komandā – "Lāse-R / Rīga".

Aivars Petruševics: Manuprāt, uzvarēs "Lāse-R / Rīga". Finālā visticamāk spēlēs Rīgas un Ozolnieku komandas. Lāse finālā iekļūs par 99 procentiem. Ožiem ar Daugavpils komandu gan būs jāpacīnās krietni vien sīvāk. Finālā pret Ozolniekiem Lāsei ir priekšrocības, jo tā uzvarēja pēdējā savstarpējā spēlē.

Toms Šmēdiņš: Uzvarēs "Lāse-R / Rīga". Ozolniekiem gan arī ir ļoti labi nokomplektēta komanda. Tā noteikti vēlēsies revanšēties par zaudējumu "Schenker" līgas spēlē, taču rīdziniekiem ir priekšrocības. 60 pret 40 par labu Lāsei.

Jevgēņijs Grimailovs: Neesmu redzējis nevienu šīs sezonas spēli un nezinu kā katra komandas spēlē. Ja skatās pēc komandu sastāviem uz papīra, tad uzvaru paredzu Ozolnieku komandai. Viņiem ir garāks rezervistu soliņš un pieredzējušāks sastāvs, kas šādās spēlēs var būt ļoti izšķiroši.

Vjačeslavs Grimailovs: Kausu iegūs Ozolnieku komanda, bet es esmu par Daugavpili!

Viktors Koržeņevičs: Domāju, ka finālā spēlēs Rīgas un Ozolnieku komandas. 51 pret 49 par labu Ozolniekiem, kuri noteikti gribēs revanšēties par zaudējumu pirms nedēļas. Pieredzējušie Ozolnieku komandas spēlētāji spēs saņemties tieši uz finālu.

Valters Ramma: Lieku uz Lāsi. Ozolnieku komandai ar Latvijas kausā pēdējos gados veicies pietiekami labi un tieši uz kausa spēlēm viņi spējuši saņemties. Rīgas komanda ir krietni pamainījusies un tajā spēlē ļoti daudz gados jaunu spēlētāju, kā arī tādu, kuriem kausu iegūt nav izdevies. Galvenais taču, lai būtu skaists un skatāms volejbols.

Latvijas kausa izcīņas finālspēli būs iespējams vērot arī portāla Sportacentrs.com veidotajā video tiešraidē - LIVE: 20. decembrī 16:00 Latvijas kausa...

     [+] [-]

, 2009-12-19 01:35, pirms 15 gadiem
Lai veicas mūsu klubiem kausā un visiem mūsu džekiem, kas spēlē ārpus Latvijas, galvenais patiešām - skatāms volejbols un spēcīgi volejbolisti gan te Latvijā, gan mūsējie ārpus tās