Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vanags: "Uzvarējām pelnīti"

Jānis Celmiņš

Vanags: "Uzvarējām pelnīti"
Toms Vanags uzbrukumā
Foto: Renārs Buivids

"Servējām pa konkrētiem cilvēkiem, kas nesa rezultātu," pēc uzvaras Latvijas kausa izcīņas finālspēlē volejbolā portālam Sportacentrs.com atzina "Lāse-R/Rīga" komandas spēlētājs Toms Vanags.

Pēc "Lāse-R/Rīga" komandas uzvaras Latvijas kausa izcīņā volejbolā iespados par spēli dalījās pirmo reizi kausu ieguvušais Toms Vanags. "Liels prieks, kausu personīgi es ieguvu pirmo reizi un esmu ļoti apmierināts. Izpildījām spēles plānu un uzvarējām pelnīti. Servējām pa konkrētiem cilvēkiem, kas nesa rezultātu. Centāmies neservēt pa Ingaru Ivanovu, bet meklējām Saušu un Siļutinu."

Uz nedaudz provokatorisku jautājumu, kā ir spēlēt Rīgā pie trenera Raimonda Vildes, Vanags atbildēja īsi. "Godīgi sakot nebiju domājis, ka būs tik labi. Šosezon spēlēju daudz un līdz ar to ir iespēja sevi apliecināt. Esmu apmierināts."

     [+] [-]

, 2009-12-20 18:59, pirms 15 gadiem
apsveicu,Vanag,tā tik turpināt!!Leons;D

     [+] [-]

, 2009-12-20 19:12, pirms 15 gadiem
Gaidaam no Vanaga vēl kādu kausu izcīnit

     [+] [-]

, 2009-12-20 19:33, pirms 15 gadiem
Nu apsweicu Vanag ,tā turpināt ...