Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāta 1. līgā uzvar "LSPA" volejbolisti

Jānis Celmiņš

Otrdienas vakarā piektajā Latvijas čempionāta finālsērijas spēlē, kur par zelta medaļām cīnījās VK „LSPA” un VK „Balvi”, ar 3:0 (25:17, 25:20, 29:27) uzvaru izcīnīja VK LSPA, kuri šogad čempionātā piedalās pirmo reizi. Sērijā studenti triumfēja ar 3-2.

Spēles trešā seta galotne izvērtās īpaši spraiga, bet, iespējams, LSPA volejbolistiem palīdzēja arī daudzie atbalstītāji, kas piepildīja LSPA sporta zāli. Liels atbalstītāju pulks bija atbraucis just līdzi arī VK Balvi komandai.

Sērija tiešām izvērtas varen spraiga, bet beigu beigās pārāka bija LSPA komanda, kas nākamgad mēģinās spēkus Nacionālajā līgā. "Šī ir jauna komanda un viņiem viss vēl ir priekšā. Grūtos brīžos un šķietami bezcerīgās situācijās palīdzēja komandas saliedētība. Es ticēju savai komandai. Puiši visu laiku ir centīgi trenējušies un domāju, ka šis sastāvs spēlēs arī nākamajā sezonā. Mēģināsim nākošgad startēt Nacionālajā līgā un tur nepalikt pēdējie," pēc mača pauda LSPA vienības galvenais treneris Vladimirs Lapiņš.

Bronzas godalgas 1. līgā izcīnīja „Valgunde/Jelgavas novads” volejbolisti, kuri sērijā ar 2-0 pieveica „RTU-UPS” volejbolistus.

Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti:

Arnis Reliņš (VK LSPA)
Mārtiņš Krams (VK LSPA)
Gatis Stepanovs (VK Balvi)
Gatis Augustāns (VK Balvi)
Didzis Kārkliņš (Valgunde/Jelgavas nov.)
Labākais treneris - Vladimirs Lapiņš (VK LSPA)

Vietu sadalījums 1. līgā (2011./2012. gada sezona)

1.vieta - VK LSPA
2.vieta - VK Balvi
3.vieta - Valgunde/Jelgavas novads
4.vieta - SK RTU-UPS
5.vieta - RVS/Lase-Juniors
6.vieta - Ziemeļkurzeme
7.vieta - Latvijas Universitāte
8.vieta - SK Ozolnieki
9.vieta - Rundāle/Bauska

     [+] [-]

, 2012-04-19 09:15, pirms 12 gadiem
Abas komandas cienigas Nacionalas ligas limenim! bet kada organizetibas limenis Riga?! apbalvosanas cereminija ar ruforu!

     [+] [-]

, 2012-04-24 17:15, pirms 12 gadiem
Celmiņ wtf?Valdis nevis Vladimirs....

     [+] [-]

, 2012-04-24 17:41, pirms 12 gadiem
Fani bij līmeni,atbalsts superīgs