Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāns sāk ar uzvaru, Egleskalnam un Veinbergam zaudējums

Jānis Celmiņš

Celitāns sāk ar uzvaru, Egleskalnam un Veinbergam zaudējums
Gundars Celitāns
Foto: voleybol.org.tr

Ar uzvaru CEV kausa izcīņu sākusi Latvijas volejbolista Gundara Celitāna pārstāvētā Ankaras "Ziraat Bankasi" komanda, kas vakar turnīra pirmās kārtas spēlē viesos apspēlēja Telavivas "Maccabi" volejbolistus – 3:1. Ne tik labi veicies Hermana Egleskalna un Normunda Veinberga pārstāvētajai Rovaniemi komandai, kura piedzīvojusi zaudējumu "Challenge Cup" turnīrā.

CEV kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā mačā pret Izraēlas čempioniem un kausa ieguvējiem "Maccabi" komandu Gundars Celitāns un viņa pārstāvētā "Ziraat Bankasi" komanda uzvarēja ar 3:1. Zaudējuši pirmo setu ar 19:25 Turcijas kluba volejbolisti uzvarēja nākamajos trijos attiecīgi ar 25:22, 25:18 un 25:17. Par Latvijas volejbolista individuālo sniegumu informācija pagaidām nav. Atbildes spēle pēc nedēļas "Ziraat Bankasi" laukumā.

Ne tika labi veicies Somijas klubam "Perungan Pojat", kura krāsas pārstāv Hermans Egleskalns un Normundes Veinbergs. "Challenge Cup" otrās kārtas pirmajā spēlē mūsējo pārstāvētā komanda četros setos piekāpās Francijas klubam "BEAUVAIS Oise". Atbildes spēle pēc nedēļas Rovaniemi.

Šovakar pirmo spēli CEV kausā aizvadīs Jānis Šmēdiņš un Viktors Koržeņevičs (Berlīnes SCC), kā arī trīs mūsējie Čempionu līgā – Jānis Pēda, Armands Celitāns un Valters Ramma.

Izmantotie resursi:
CEV Home

  +2 [+] [-]

, 2010-11-17 19:20, pirms 14 gadiem
"Šovakar pirmo spēli CEV kausā aizvadīs Jānis Šmēdiņš un Viktors Šmēdiņš (Berlīnes SCC),"

Laikam tomēr ir 3 brāļi Šmēdiņi....