Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Igauņi sāk ar uzvaru

Jānis Celmiņš

Igauņi sāk ar uzvaru
Viens no Igaunijas izlases spēlētājiem,
Kristiāns Sikaste
Foto: evf.ee

Ar uzvaru Eiropas volejbola čempionāta kvalifikācijas turnīru iesākuši mūs ziemeļu kaimiņi – igauņi. Viņi pirmajā apakšgrupas spēlē ar 3:1 apspēlējuši Ungārijas izlasi.

Igaunijas vīriešu volejbola izlase spēlē F apakšgrupā kopā ar Melnkalnes, Polijas un Ungārijas izlasēm. Par grupas favorītiem jāuzskata pirmā sabraukuma mājinieki - Polijas volejbolisti, bet otrā vieta igauņiem ir pilīngi reāla. To viņi pierādījuši jau pirmajā apakšgrupas spēlē ar 3:1 (27:25, 24:26, 25:13, 25:21) apspēlējot Ungārijas valstsvienību.

Sestdien mūsu ziemeļu kaimiņiem paredzēta spēle ar mājiniekiem - poļiem, bet svētdien viņi tiksies ar Melnkalnes valstsvienību.

Interesants ir fakts, ka Igaunijas izlases konsultants ir Latvijā labi pazīstamais volejbola "specs" – Boriss Kolčins. Savas karjeras noslēgumā Kolčins spēlējis "Ozolnieku" komandā, vēlāk bijis arī Latvijas junioru izlases treneris, ar mūsu jaunajiem censoņiem izcīnot augsto 8. vietu pasaulē.

Igauņi "tikai nedaudz" ir apsteiguši Latvijas volejbola varas vīrus, piesaistot šo volejbola speciālistu, lai sasniegtu augstus rezultātus. Vai tiešām šeit parādās igauņiem mūžīgi piedēvētais lēnīgums? Vai varbūt tāds volejbola speciālists Latvijas volejbolam nemaz nav vajadzīgs?

Izmantotie resursi:
cev.lu

     [+] [-]

, 2008-05-17 10:28, pirms 16 gadiem
Estonia before the game against Hungary. Today Poland will win this game 3:0
etvsport.ee: ETVSPORT.EE

     [+] [-]

, 2008-05-17 10:55, pirms 16 gadiem
LAZDA rulez LAZDA foreva