Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Uz krogu nē, ar meitenēm - tikai pa telefonu…"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Uz krogu nē, ar meitenēm - tikai pa telefonu…"
Raimonds Vilde
Foto: Renārs Buivids

„Lāse-R / Rīga” galvenais treneris Raimonds Vilde pēc sevis vadītās komandas uzvaras Latvijas čempionāta finālsērijas otrajā mačā pauda prieku par komandas sniegumu, tašu atzina, ka trešajam mačam jāgatavojas ļoti nopietni.

Jau ziņojām, ka „Lāse-R / Rīga” volejbolisti arī Latvijas čempionāta finālsērijas otrajā spēlē apspēlēja „Poliurs / Ozolnieki” vienību (3:1), sērijā panākot jau 2-0.

„Lāses” galvenais treneris Raimonds Vilde pēc spēles, sarunā ar portālu Sportacentrs.com, pauda gandarījumu par izcīnīto panākumu, taču nevēlējās atzīt, ka uzvarēts „bez variantiem”. „Tā viss nebija. Uzvara nāca ļoti grūtā un smagā cīņā. Komandas ir spēkos ļoti līdzīgas un abas uzvaras nāca grūtā rakstura cīņā. Esam kļuvuši psiholoģiski noturīgāki, raksturā stiprāki un tas priecē. Katrā spēlē gadās pa bedrei un jāmāk no tām tikt ārā. Šodien tas izdevās,” pauda treneris.

Treneris piekrita apgalvojumam, ka šodien visa komanda nospēlējusi labi. „Jā, kopumā viss bija kārtībā, bija atsevišķas epizodes, kurās kāds izkrita, taču kopumā esmu ļoti apmierināts,” atzina Vilde, piebilstot, ka komandai, joprojām, nav neviena izteikta līdera, taču komanda kopumā kļuvusi prasīgāka pret sevi. Izšķirošajās spēlēs tas ir ļoti svarīgi.

„Šodien ir izcīnīta otrā uzvara – ne vairāk, ne mazāk! Rīt vieglāka cīņa nebūs, jāaizmirst abas pirmās spēles un rīt jācīnās no jauna. Pēc spēles džekiem teicu paldies par attieksmi un sniegumu laukumā, bet piekodināju, ka rītdienas spēlei jāgatavojas nopietni,” atklāja Vilde.

Uz jautājumu – kā tieši, treneris gan sākumā nevēlējās paust, taču beigās tomēr atklāja. „Uz krogu nedrīkst iet, ar meitenēm - tikai pa telefonu un ne pārāk ilgi,” smejot teica „Lāse-R / Rīga” galvenais treneris.

Sērijas trešā un, iespējams, pēdējā spēle jau rīt Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā. Mača sākums pulksten 14.00.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja