Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Uzvaras Rīgas un Kuldīgas klubiem

Jānis Celmiņš

Uzvaras Rīgas un Kuldīgas klubiem
Raimonds Vilde VK Rīga / Lāse-R galvenais treneris
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Schenker" volejbola līgas spēlēs svētdien uzvaras izcīnījuši divi Latvijas klubi. VK "Rīga / Lāse-R" savā laukumā ar 3:0 apspēlēja "Armijas" VK, bet SK "ELVI / Kuldīga" ar 3:1 izbraukumā pieveica "Flamingo Volley" klubu.

Vienīgajā Latvijā notiekošajā spēlē šodien tikās abi Rīgas klubi - VK "Rīga / Lāse-R" un "Armijas" VK.

Visai rotaļīgā un nepiespiestā atmosfēra SN "Daugava" uzvaru svinēja rīdzinieki. Pirmajā setā uzvarējuši ar 25:22, nākamos divus Rīgas kluba volejbolisti, spēlējot bez Laura Iecelnieka, noslēdza krietni vien pārliecinošāk - 25:12 un 25:17.

Otrajā un trešajā setā laukumā tika arī Jānis Vāvers un Ingars Ivanovs, bet rezultatīvākie Rīgas kluba rindās šajā spēlē bija Andrejs Zavarotnijs un Aivars Petruševics - abiem pa 13 punktiem.

Portāla eSports.lv rīcībā ir informācija, ka dažos elektroniskajos medijos izskanējušā informācija par "Armijas" VK nespēju pabeigt "Schenker" līgas sezonu finansiālu iemeslu dēļ. Klubam esot problēmas, taču tas noteikti netraucēšot pabeigt sezonu un klubs noteikti negrasās atgriezties amatieru statusā. Te gan vienlaikus jāpiemin fakts, ka "armijnieku" rindās šodien nespēlēja Māris Vensbergs.

Citās "Schenker" volejbola līgas spēlēs uzvaras šodien zvinēja arī SK "ELVI / Kuldīga" un "Parnu" VK, kas apspēlēja attiecīgi "Flamingo Volley" (3:1) un "Aeroc Rakvere" - 3:0.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-15 09:26, pirms 16 gadiem
Par "PALDIES" neviens nav gatavs spēlēt profesionālā līmenī!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-15 14:23, pirms 16 gadiem
Lulū rakstīja: Par "PALDIES" neviens nav gatavs spēlēt profesionālā līmenī!
pilniibaa piekriitu!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-15 16:46, pirms 16 gadiem
tikai spēlētājiem jābūt profesionāļiem ar profesionālu darba pieeju, bet daudziem tas pietrūkst

     [+] [-]

, 2008-12-16 02:14, pirms 16 gadiem
palma rakstīja: tikai spēlētājiem jābūt profesionāļiem ar profesionālu darba pieeju, bet daudziem tas pietrūkst
ja jau vinjsh speelee taadaa limenii un vinjam par to maksaa,tad gan jau vinjsh jeedz kko no taas profesionaalaas darba pieejas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja