Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Klāt sezonas ceturtais Pasaules kausa posms

Jānis Celmiņš

Klāt sezonas ceturtais Pasaules kausa posms
Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.com

Trešdien Itālijas pilsētā Roseto startē sezonas ceturtais FIVB Pasaules kausa posms pludmales volejbolā. Tajā startēs arī trīs Latvijas dueti – Pļaviņš / Samoilovs, un divi brāļu dueti – Šmēdiņi un Freidenfeldi.

Ja Mārtiņam Pļaviņam un Aleksandram Samoilovam organizatori piešķīruši „wild card”, kas nozīmē, ka viņi pamatturnīrā startēs bez kvalifikācijas, tad abiem mūsu brāļu duetiem turnīrs sāksies jau trešdien ar kvalifikācijas sacensībām.

Kuldīdznieku pretinieki pirmajā kvalifikācijas turnīra kārtā būs Horvātijas duets Žukovskis / Kovačevs. Iepriekšējā Pasaules kausa posmā Prāgā horvāti startēja kvalifikācijā un pamatturnīrā neiekļuva. Šajā spēlē par favorītiem noteikti varam uzskatīt kuldīdzniekus.

Jāpiemin gan, ka ja kurzemniekiem izdosies pārvarēt pirmo kārtu, tad otrajā viņiem pretī stāsies spēcīgie zviedri – Bergs / Brinkborgs.

"Esam te (Itālijā) jau sešas dienas, atbraucām uzreiz pēc Čehijas posma kvalifikācijas. Esam labi pastrādājuši treniņos un domāju, ka rezultātam vajadzētu būt labam. Ar mums kopā trenējas Jānis Rudzītis un Klāvs Zaļkalns, kuri plāno startēt Barselonas posmā un cītīgi tam gatavojas," īsi pirms sezonas ceturtā Pasaules kausa posma starta portālam eSports.lv pastāstīja Toms Šmēdiņš.

Otra mūsu brāļu dueta (Jānis Freidenfelds / Mārtiņš Freidenfelds) pretinieki kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē būs turnīrā ar 27. numuru izliktie austrālieši Ričardsons / Kapa. Šajā spēlē par favorītiem jāuzskata latviešu pretinieki. Ja tomēr notiek brīnums un latviešiem izdodas uzvarēt pirmajā kārtā, tad otrajā spēlē viņu pretinieki būs Japānas duets Asahī / Širatorī.

Kuldīdznieki kvalifikācijas turnīrā izsēti ar 24. numuru, bet Freidenfeldiem ticis 38. numurs. Jāsaka, ka izloze mūsu brāļu duetus šoreiz nav saudzējusi...

Toms un Jānis Šmēdiņi spēli trešdien uzsāks pulksten 9.30, bet Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi kortā dosies nedaudz vēlāk – pulksten 12.50 pēc Latvijas laika.

Šajās dienās Korejā risinās FIVB Pasaules kausa posms sieviešu konkurencē. Latvietes tajā nestartē.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-05-14 08:36, pirms 16 gadiem
.....atkal pa .virsu....

     [+] [-]

, 2008-05-14 10:47, pirms 16 gadiem
dariits
6 14-May 08:30 Zukovskij-Kovacev CRO [41] Smedins-Smedins LAT [24] 0-2 (14-21, 18-21) 0:41

     [+] [-]

, 2008-05-14 10:55, pirms 16 gadiem
cikos otra spele?

     [+] [-]

, 2008-05-14 11:23, pirms 16 gadiem
14:30