Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Andrejs Siliņš

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).

LFS nolēmusi līdz 2020. gada 14. aprīlim pilnībā apturēt Latvijas 27. čempionātu florbolā Virslīgā vīriešiem, Latvijas 27. čempionātu florbolā Virslīgā sievietēm, Latvijas 27.čempionātu florbolā 1.līgā vīriešiem, Latvijas 27.čempionātu florbolā 1.līgā sievietēm, Latvijas 27.čempionātu florbolā 2.līgā vīriešiem, Latvijas 16.čempionātu florbolā veterāniem 35+ un Latvijas 16.čempionātu florbolā veterāniem 45+.

"Elvi" florbola līgā vīriem šobrīd turpinās ceturtdaļfināls. Tikai vienā duelī jau zināms uzvarētājs - pusfinālā spēlēs "LH.LV/Oxdog Ulbroka", kas ar 4-0 pieveica "Kurši/Ekovalis". "Lekringa" un "Valmieras", kā arī "Rubenes" un "Pārgaujas" dueļos rezultāts ir 2-2, bet "Lielvārde/Fatpipe" ar 3-1 ir vadībā pret "Talsu NSS/Krauzers".

"LH.LV/Oxdog Ulbroka" jau iepriekš izplatīja paziņojumu par dalības pārtraukšanu, neskatoties uz līgas pieņemtajiem lēmumiem.

Latvijas Volejbola federācija līdz 14. aprīlim apturējusi visus Latvijā notiekošos volejbola pasākumus. Latvijas Volejbola federācijas prezidents Jānis Buks: “Kopš neatkarības atgūšanas šī ir pirmā reize, kad esam spiesti atcelt volejbola pasākumus Latvijā, taču vienlaikus situācijā, kad var tikt apdraudēta cilvēku veselība, drošība ir pirmajā vietā. Ceru uz volejbola sabiedrības sapratni par šo lēmumu."

     [+] [-]

, 2020-03-13 13:13, pirms 4 gadiem
Ak dievs tikai ne florbols