Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Dāmas cīņu atsāks Irlavā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Dāmas cīņu atsāks Irlavā
Atgriezusies dzimtenē, Anna Ankudinova atkal ir starp rezultatīvākajām
Foto: PPB Media

Pēc vienas nedēļas pārtraukuma cīņas Elvi sieviešu florbola līgā atsāks dāmu komandas. Nedēļas nogalē kopumā paredzētas septiņas spēles, bet šovakar vienīgajā mačā "Irlava/Avant" uzņems "Ķekavas Bulldogs/NND".

"Irlava/Tukums" – "Ķekavas Bulldogs/NND" pulksten 20:00 Irlavā

Irlavas vienība līdz šim aizvadījusi vienu spēli, kad savā laukumā ar rezultātu 3:6 piedzīvoja neveiksmi pret jaunizveidoto vienību no Līgatnes. Spēle kopumā bija gana līdzīga, ņemot vērā, ka Līgatnes florbolistes uz maču ieradās nepilnā sastāvā. Jāpiezīmē gan, ka arī laukuma saimniecēm bija nepilnas trīs spēlētāju maiņas. Divus no trim vārtiem guva Linda Jēgere, vēl vienus vārtus gūstot 13 gadus jaunā Paula Zālmane. Pašlaik "Irlava/Tukums" vienība atrodas sestajā pozīcijā astoņu komandu konkurencē.

Tikmēr "Ķekavas Bulldogs/NND" pašlaik var gozēties turnīra tabulas galvgalī, pateicoties divām uzvarām tikpat spēlēs. Jāsaka gan, ka komandai ir potenciāli ļoti labs spēļu kalendārs, jo pirmajās trijās spēlēs jātiekas ar vienībām, kas pērn nebija starp vadošajām 1. līgas turnīrā. Līdzšinējos mačos spilgti partneres ar piespēlēm apgādājusi Līga Vancāne, kura ar 8 (1+7) punktiem iekārtojusies čempionāta rezultatīvāko spēlētāju galvgalī. Arī nākamajās trijās vietās ir šīs komandas spēlētājas Anna Ankudinova un Dārta Derupa, kurām attiecīgi septiņi un pieci punkti.

Jāpiezīmē, ka jau rīt "Ķekavas Bulldogs/NND" savās mājās uzņems "Rubeni", bet Irlavas vienība svētdien pie sevis ciemos gaidīs "Rubene-1" spēlētājas.