Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāna un Hotuļeva klubs pamatturnīru noslēdz ar uzvaru

Jānis Celmiņš

Celitāna un Hotuļeva klubs pamatturnīru noslēdz ar uzvaru
Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva
"mūris"
Foto: cev.lu

Ar uzvaru Francijas volejbola regulāro čempionātu noslēdzis latviešu Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētais klubs "Cannes", kas pēdējā spēlē ar 3:0 apspēlēja "Asničres" klubu.

Pēdējā regulārā čempionāta spēlē latviešu pārstāvētais klubs "Cannes" savā laukumā ar 3:0 (25:18, 25:19, 25:12) apspēlēja turnīra tabulas lejasgala komandu "Asničres". Spēles statistika Francjas čempionāta oficiālajā mājas lapā internetā pagaidām nav pieejama.

Ar 26 spēlēs izcīnītu 21 uzvaru un pieciem piedzīvotiem zaudējumiem "Cennes" klubs regulārā čempionāta noslēgumā izcīnījis pirmo vietu. Francijas čempionāta nolikums paredz, ka "play-off" izcīņā piedalās tikai četras labākās komandas, kuras pusfinālos aizvada sērijas līdz kādas komandas divām uzvarām. Interesanti, ka pusfinālos zaudējušās komandas par trešo vietu nespēlē, bet to ieņem klubs, kurš regulārā čempionātā bijis ausgtākā vietā. Šis fakts nozīmē, ka vismaz bronzas medaļas Gundars un Vladislavs jau ir izcīnījuši, taču varam būt droši, ka trešā vieta "Cannes" klubu nebūt neapmierinās.

Pusfināla sērijā latviešu pārstāvētā kluba pretinieki būs "Poitiers" volejbolisti. Pirmā spēle risināsies 15. aprīlī Kannās, bet atbildes spēle četras dienas vēlāk 19. aprīlī "Poitiers" kluba laukumā.

Regulārā čempionāta abās spēlēs starp "Cannnes" un "Poitiers" klubiem uzvaras svinējuši pirmie. Pirmās kārtas spēlē latviešu pārstāvētais klubs uzvarēja ar 3:1, bet otrajā bija pārāks ar 3:2.

Izmantotie resursi:
lnv.fr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-10 15:45, pirms 16 gadiem
"viens no" - JĀ!

  +4 [+] [-]

, 2008-04-10 16:14, pirms 16 gadiem
Tas ir nenormāli iespaidīgi ka mūsu pašu Celitāns ir komandas līderis vienāa no stiprākajām komandām eiropā!!!

     [+] [-]

, 2008-04-10 18:24, pirms 16 gadiem
celitaans zveers, bet arii hotuljevs ir pietiekami svariigs speeleetaajs shajaa komandaa