Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālos bez pārsteigumiem

Jānis Celmiņš

Šodien tika izspēlētas Latvijas kausa izcīņas volejbolā ceturtdaļfinālu atbildes spēles. Tajās pārsteigumi netika fiksēti. Setu pret "Armijas" VK volejbolistiem spēja paņemt "Mārupes" volejbolisti, taču kausa izcīņas Final Four iekļuva armijnieki. Pārējās spēles noslēdzās ar rezultātu 3:0.

Abi "Schenker" līgas klubi "Biolars-Olaine/Ozolnieki" un "Daugavpils Universitāte" tāpat kā pirmajās ceturtdaļfinālu spēlēs uzvarēja ar 3:0. Ozolnieku klubs atkārtoti guva pārliecinošu uzvaru pār "Ropažu" komandu, bet daugavpilieši pieveica "Kuldīgas" Sporta skolas komandu.

Trešajā no ceturtdaļfināliem "Armijas" VK visu nolika pa plauktiņiem jau pirmajā spēles setā. Lai arī otro setu "Mārupes" komanda uzvarēja, visā mačā ar 3:1 pārāki bija armijnieki.

Tādejādi Latvijas kausa izcīņas "Final Four" iekļuva visi favorīti. Turnīra pusfinālos (19. decembrī) spēkiem mērosies attiecīgi "Lāse-R / Rīga" un "Armijas" VK, kā arī Biolars-Olaine/Ozolnieki" un "Daugavpils Universitāte" volejbolisti.

"Final Four" turnīrs 19. un 20. decembrī risināsies Rīgas 49. vidusskolā.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-12-10 07:27, pirms 15 gadiem
Kā tad nav pārsteigumu?!Kuldīgas un Ropažu ciema komandas zaudē grandiem tikai ar 0:3?

     [+] [-]

, 2009-12-10 08:31, pirms 15 gadiem
Bet kā tai lāsei atkal nospīd - jāspēlē pret nacionālās līgas komandu lai tiktu finālā!

     [+] [-]

, 2009-12-10 10:42, pirms 15 gadiem
Iepriekšējā gada -Kausa ieguvējiem-Atlaides!!!

     [+] [-]

, 2009-12-10 12:30, pirms 15 gadiem
nekāda jau Lāsei pastaiga pret AVK nebūs, tā ir tāda komanda, kas pie labas sakritības , var uzvarēt jebkuru Latvijas komandu!Esmu redzējis pāris šīs sezonas spēles , vienā no tām viņi rādīja tādus volejbola brīnumus, kādus Latvijā vēl nebiju redzējis, gandrīz katrs uzbrukums beidzas ar kombināciju vai uz viena bloka vai vispār bez bloka ir uzbrukums.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-10 12:43, pirms 15 gadiem
Ceru, ka būs skatāma spēle!
Lai izdodās ,,karavīriem" izdzert ,,Lāsēnu"!

     [+] [-]

, 2009-12-10 15:35, pirms 15 gadiem
palma rakstīja: nekāda jau Lāsei pastaiga pret AVK nebūs, tā ir tāda komanda, kas pie labas sakritības , var uzvarēt jebkuru Latvijas komandu!Esmu redzējis pāris šīs sezonas spēles , vienā no tām viņi rādīja tādus volejbola brīnumus, kādus Latvijā vēl nebiju redzējis, gandrīz katrs uzbrukums beidzas ar kombināciju vai uz viena bloka vai vispār bez bloka ir uzbrukums.
Pārspīlēt nu gan nevajag.
Nenoliedzami simpātiska un arīdzan labi spēlējoša, bet amatieru komanda. Un līdz ar to pret Lāsi variantu nebūs.
Ir gadījies redzēt darbībā abas komandas. Ja Lāse varēs uzņemt servi (uz ko vienīgais Lāse varbūt varētu iekrist), tad sitīs pāri blokam bieži.
Un es ne tuvu neesmu komandas ar nosaukumu Lāse fans.
Vnk vajag būt reālistam