Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pie Igaunijas lielklubiem ''Credit24'' meistarlīgā dodas jēkabpilieši un daugavpilieši

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Pie Igaunijas lielklubiem ''Credit24'' meistarlīgā dodas jēkabpilieši un daugavpilieši
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Pēc nedēļas pauzes “Credit24” meistarlīgas spēles Latvijas klubiem atjaunosies ar SK “Jēkabpils Lūši” un “Daugavpils Universitāte”/”Ezerzeme” (DU/”Ezerzeme”) došanos ciemos pie galvenajiem līgas čempiona titula kandidātiem – Tartu “Bigbank” un Tallinas “Selver”.

# Jebkurš šajos četros mačos nopelnītais punkts turnīra tabulā būs izcils rādītājs, jo divas nedēļas nogales atpakaļ Jūrmalas un Jelgavas vienības no šī maršruta atgriezās ar četriem zaudējumiem trijos setos.

# Lielākas cerības pirms nedēļas nogales noteikti lolo pagājušās sezonas bronzas medaļnieki jēkabpilieši, kuri vienīgajā spēlē šosezon izcīnījuši uzvaru pār kaimiņiem no Daugavpils. Viņi izbraukumu sestdien sāks Tallinā pret čempionvienību “Selver”, bet svētdien Tartu spēkosies ar “Bigbank”.

# Jāatzīmē, ka pret čempioniem pēdējās piecas spēles ir zaudētas, bet svētdien Tartu volejbolisti noteikti gribēs revanšēties par pavasarī piedzīvoto zaudējumu cīņā par trešo vietu.

# DU/”Ezerzeme” izbraukumu sestdien sāks Tartu, bet dienu vēlāk spēlēs Igaunijas galvaspilsētā.

# Sestdien interesanta cīņa gaidāma arī Lietuvas pilsētā Gargždos, kur Austra Štāla vadītā Klaipēdas “Amber Volley”, kas šosezon trijās spēlēs vēl nav zaudējusi, tiksies ar Tallinas “TalTech”, kam trīs uzvaras ir četros mačos.

# “Optibet” Baltijas līgā sievietēm Latvijas klubi līdz 15. novembrim nespēlēs. Tāpat līdz novembra vidum Latvijā netiks rīkotas arī “Optibet” Latvijas čempionāta spēles sievietēm un vīriešiem, kā arī amatieru un jauniešu sacensības volejbolā.

Kalendārs
“Credit24” meistarlīga vīriešiem
13.11. 16.00 “Bigbank Tartu” – DU/”Ezerzeme”
13.11. 18.00 Tallinas “Selver” – SK “Jēkabpils Lūši”

14.11. 16.00 “Bigbank Tartu” – SK “Jēkabpils Lūši”
14.11. 18.00 Tallinas “Selver” – DU/”Ezerzeme”

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija