Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Uģis Krastiņš: "Uzvaras pamatā šodien bija laba servju uzņemšana"

Jānis Celmiņš

Uģis Krastiņš: "Uzvaras pamatā šodien bija laba servju uzņemšana"
Uģis Krastiņš, SK "Rīga"
galvenais treneris

Šodien tika izspēlēta Latvijas volejbola čempionāta "bronzas sērijas" trešā spēle, kurā SK "Rīga" ar rezultātu 3:0 guva virsroku pār VK "Biolars/Ozolnieki". Piedāvājam īsu Rīgas kluba galvenā trenera Uģa Krastiņa pēcspēles komentāru.

Rezultāts sērijā līdz trim uzvarām šobrīd kļuvis 2:1 un līdz bronzas medaļām SK "Rīga" volejbolistus šķir tikai viena uzvara.

Pēc spēles īsu komentāru portālam eSports.lv sniedza SK "Rīga" galvenais treneris Uģis Krastiņš. "Šodien labi nospēlējām servju uzņemšanā, līdz ar to daudzveidīgs bija arī mūsu uzbrukums. Veiksmīgi darbojāmies arī blokā un aizsardzībā, nedaudz vēl varam pielikt pie serves. Tajos brīžos, kad mums izdevās servēt agresīvi mēs bijām galvas tiesu pārāki. Pateicoties tieši servei mums izdevās salauzt otrā seta gaitu un uzvarēt galotnē. Spēlē tikai epizodiski šodien piedalījās Viktors Ceplītis, kuram ir muguras savainojums, taču tajās epizodēs, kurās viņš bija laukumā nospēlēja veiksmīgi un savu darbu padarīja," teica Krastiņš.

Uz jautājumu cik nopietns ir Andra Krūmiņa savainojums (pirms spēles presē bija parādījušās baumas, ka viņš savainojis kāju), Krastiņš atbildēja - "Andrim ir pamežģīta potīte. To viņš pamežģīja kādā no otrās spēles epizodēm. Kāja tiek saitēta un viņš var spēlēt."

"Sēriju centīsimies pabeigt jau piektdien, pārliecība pēc šodienas spēles noteikti ir augusi un pats galvenais mēs zinām, kas ir jāizdara, lai šo panākumu gūtu," apņēmības pilns pirms ceturtās sērijas spēles, kura piektdien risināsies Ozolniekos ir SK "Rīga" galvenais treneris.