Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāns: "Netikām galā ar servju uzņemšanu"

Jānis Celmiņš

Celitāns: "Netikām galā ar servju uzņemšanu"
Celitāns gatavojas servei

Jau ziņojām, ka zaudējumu Francijas volejbola kausa izcīņas pusfinālā sestdien piedzīvoja divu latviešu Gundara Celitāna un Vladislava Hotuļeva pārstāvētā "Cannes" komanda. Svētdien no rīta portālam eSports.lv izdevās sazināties ar Gundaru un iegūt īsu viņa komentāru.

Jau ziņojām, ka sestdien pusfinālā latviešu pārstāvētajam klubam nācās atzīt "Beauvais" kluba volejbolistu pārākumu ar rezultātu 2:3. Pa setiem izvirzījušies vadībā ar 2:0 "Cannes" volejbolisti nedaudz atslābinājās un piekāpās saviem pretiniekiem nākamajās trijās "partijās", tādejādi piedzīvojot zaudējumu visā spēlē ar 2:3. Celitāns, kā jau ierasts bija viens no labākajiem "Cannes" kluba volejbolistiem, bet Hotuļevs savainojuma dēļ laukumā nedevās

Svētdienas rītā portālam eSports.lv izdevās sazināties ar Gundaru Celitānu un iegūt īsu viņa komentāru par vakardienas spēli. "Šo spēli pēc iespējas ātrāk gribas aizmirst. Iesākām labi, bet spēles turpinājumā mūsu servju uzņēmēji nespēja tikt galā ar pretinieku servēm. Es vēl saprastu, ja tās būtu bijušas agresīvas un spēcīgas, bet tās bija parastās serves," neapmierināts bija Celitāns.

"Vladam (Vladislavam Hotuļevam) ir neliels vēdera muskuļa plīsums, tāpēc laukumā vakar viņš neizgāja. Tā kā šeit kausa izcīņā viņi nespēlē spēli par trešo vietu, mums jāsamierinās ar dalītu trešo ceturto vietu. Esmu ļoti neapmierināts," nobeigumā teica Celitāns.

Atgādināsim, ka jau trešdien (12. martā) "Cannes" komanda savā laukumā "Indesit" Eiropas čempionu līgas spēlē atkārtoti tiksies ar Kazaņas "Dinamo-Tattransgaz". Pirmajā spēlē izbraukumā Francijas klubs bija spiests piekāpties Krievijas Superlīgas klubam ar rezultātu 0:3.

     [+] [-]

, 2008-03-09 13:07, pirms 17 gadiem
''Es vēl saprastu, ja tās būtu bijušas agresīvas un spēcīgas, bet tās bija parastās serves ''

njaa, lieki kko piebilst
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-09 21:25, pirms 17 gadiem
to EGILITIS
nejauc divas dazadas speles, Guncha sheit staasta par Francijas kausa speeli, nevis chempionliigas!