Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbola izlase treniņspēlē apspēlē "Iskra" volejbolistus

Jānis Celmiņš

Volejbola izlase treniņspēlē apspēlē "Iskra" volejbolistus
Gundars Celitāns
Foto: Romualds Vambuts

Gatavojoties Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, Latvijas vīriešu volejbola izlase šodien aizvadīja treniņspēli pret Krievijas Superlīgas klubu Odincovas „Iskra” un svinēja uzvaru ar 3:1.

Šodien atpūta tika dota Valteram Rammam, Jānim Vāveram, Hermanim Egleskalnam, Romānam Saušam, Viktoram Koržeņevičam, Ingaram Ivanovam un Andrejam Baburovam, bet pārējie piedalījās mačā.

Pirmajā spēles setā mūsu izlase svinēja uzvaru ar 26:24, otrajā piedzīvoja zaudējumu ar 22:25, bet trešajā un ceturtajā bija pārāki attiecīgi ar 25:22 un 25:15. Skaidrs, ka šobrīd mūsu izlase ir tālu no optimālās sportiskās formas, taču neskatoties uz to epizodiski rādīja pietiekami saturīgu spēli.

No 12. līdz 14. augustam izlase piedalīsies pārbaudes turnīrā Igaunijas pilsētā Pērnavā, kur bez Latvijas komandas piedalīsies arī igauņi, kā arī Kanādas un Turcijas valstsvienības.

Izlases kandidātu sarakstā iekļauti: Deniss Petrovs, Agris Leitis, Viktors Koržeņevičs, Jānis Vāvers, Andrejs Zavorotnijs, Armands Celitāns, Jānis Pēda, Valters Ramma, Toms Šmēdiņš, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks, Romāns Saušs, Andrejs Baburovs, Ansis Medenis, Gundars Celitāns, Hermans Egleskalns, Ingars Ivanovs un Austris Štāls.

Jau ziņojām, ka Latvijas izlase cīņu par iekļūšanu olimpiskajās spēlēs, kas 2012. gadā risināsies Londonā, uzsāks no izslēgšanas kārtas, kur mūsu pretinieki būs Ungārijas izlase.

  +2 [+] [-]

, 2011-08-09 00:02, pirms 13 gadiem
nja,rakstam nekāda informatīva nozīme!!! bēdīgi Celmiņa kungs!!!
Kur pamatsastāvs , nekādas statistikas, tā tak ir valsts izlase!! Tas nekas , ka tikai treniņspēle.
Mācamies lūdzu, par basketbolu Tu gan varēji plaši izklāstīt, kaut gan šķiet voļuks Tev tuvāks!!!

     [+] [-]

, 2011-08-09 00:39, pirms 13 gadiem
zeel ka nav Janis Smedins

  -1 [+] [-]

, 2011-08-09 07:33, pirms 13 gadiem
dzemins rakstīja: nja,rakstam nekāda informatīva nozīme!!! bēdīgi Celmiņa kungs!!!
Kur pamatsastāvs , nekādas statistikas, tā tak ir valsts izlase!! Tas nekas , ka tikai treniņspēle.
Mācamies lūdzu, par basketbolu Tu gan varēji plaši izklāstīt, kaut gan šķiet voļuks Tev tuvāks!!!
Piekrītu, vismaz Celmiņ uzrakstītu kādu sīkāku spēles izklāstu, kāds izskatās katrs spēlētājs, praktiski rakstam nav jēgas ar virsrakstu pietiek (šādā gadījumā)

  -2 [+] [-]

, 2011-08-09 08:11, pirms 13 gadiem
kauns par mūsu korispondentu kautko tādu nebiju lasījis!Tas tas pats kas pēc futbola spēles uzrakstīt kuri futbolisti sēdēja uz rezerves soliņa!!!!! un vārtus šoreiz neguva!!! kas notika uz laukuma atminiet paši !!

     [+] [-]

, 2011-08-09 11:58, pirms 13 gadiem
Kungi/dāmas, atbildot uz visu augstāk minēto - šī bija tikai un vienīgi treniņspēle, tāpēc nekāda plašāka izklāsta nav! Mačs bija slēgts, tāpēc pa lielam arī rezultāts, iespējams, varēja palikt nepubliskots... Es labi gribot padalījos ar info, kas bija manā rīcībā, kaut gan neslēpšu redzēju arī pirmos trīs spēles setus..

"Skaidrs, ka šobrīd mūsu izlase ir tālu no optimālās sportiskās formas, taču neskatoties uz to epizodiski rādīja pietiekami saturīgu spēli." - šis teikums, manuprāt pasaka daudz par mūsējo sniegumu... plašāks izklāsts un mans vērtējums par spēlētājiem noteikti būs, bet brīdī, kad tuvāk būs spēles ar ungāriem!

lai jums visiem izdevusies diena! mīlam volejbolu!

     [+] [-]

, 2011-08-09 13:32, pirms 13 gadiem
Ja izlasē spēlētu kāds no brāļiem Šmēdiņiem,tad gan jau Celmiņš pacenstos spēli izanalizēt sīkāk,bet tagad pietiek ar virsrakstu-kauns kauns kauns,kam mums tāds bēdīgs info vajadzīgs,es no šī raksta neuzzināju pilnīgi neko,tikai rezultātu,paldies par "plaši" izklāstīto rakstu CELMIŅ!!!!

     [+] [-]

, 2011-08-09 16:45, pirms 13 gadiem
Nu man ar gadījās šito spēli paskatīties, kamēr gaidīju bērnus no nodarbībām OSC... Nu tas, ka mačs slēgts bija nosacīti, brīvi šurpu turpu varēja kursēt, katrs, kas vēlas.... Nu, lai jauktu kārtis, daži spēlētāji spēlēja nepareizās formās, piemeŗam Medenis bija nomaskējies kā Šmēdiņš.... Atmosfēra pilnīgi nenopietna, spēlētāji staigā šurpu turpu pa zāli, ta uzspēlē, ta iziet ārā... Volejbols ar diezgan nenopietns no abām komandām, krievi ar izskatījās, kā no pludmales atnākuši un ātrāk vēlēto tur atgriezties... Nu jā un ja, Mango, VIP vai citiem portāliem interesē, tad spēli vēroja arī LieneCandy, ar ko viņa bija kopā - neteikšu!