Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

I. Minusa: "Uzsvaru liksim uz pirmajiem posmiem"

Jānis Celmiņš

I. Minusa: "Uzsvaru liksim uz pirmajiem posmiem"
Inguna Minusa (attēlā pa kreisi)
Foto: fivb.com

Tuvojas jaunā pludmales volejbola sezona. Portālam eSports.lv piektdien izdevās sazināties ar vienu no Latvijas labākajām pludmales volejbolistēm Ingunu Minusu un uzzināt kā norit gatavošanās pirmajam FIVB Pasaules kausa posmam.

Latvijas čempiones Iguna Minusa un Inese Jursone jaunajai pludmales volejbola sezonai sākušas gatavoties janvāra sākumā, kad Murjāņos aizvadījušas īsu treniņnomenti uzlabojot fizisko sagatavotību. "Sezonai sākām gatavoties janvāra sākumā, kad Murjāņos aizvadījām treniņnometni, kurā galveno uzmanību veltījām fiziskajai sagatavotībai. Janvāra beigās devāmies uz Vāciju, kur kopā ar ceturto spēcīgāko Vācijas duetu trenējāmies pludmales volejbola hallē. Februāra sākumā strādājām pie fiziskās sagatavotības tepat Rīgā, bet mēneša beigās bijām Spānijā, kur aizvadījām vienpadsmit dienu garu treniņnometni kopā ar Spānijas labāko duetu. Tagad esam Latvijā, atgūstam spēkus, lai jau 13. martā varētu doties uz Austrāliju", portālam eSports.lv pastāstīja Inguna Minusa.

Agrā došanās uz Austrāliju saistīta ar aklimatizācijas iziešanu un labāku sagatavošanos pirmajam Pasaules kausa posmam. "Latvijā smiltīs mums pagaidām nav iespēju trenēties, tāpēc laicīgi dodamies uz Austrāliju, lai tur varētu nopietnāk pastrādāt tieši smiltīs", saka Minusa.

Jautāta par finansējumu, un vai tas ir pietiekams Minusa atbild: "Šajā ziņā sūdzēties mēs nevaram. Līdz 20. jūlijam, kad beidzas atlase Pekinas olimpiskajām spēlēm finansējums mums pietiek. Šosezon galveno uzsvaru liksim tieši uz pirmajiem posmiem, mūsu šīs sezonas uzdevums ir kvalificēties Pekinai. Izskatās, ka pirmo posmu varēsim sākt ar pamatturnīru, jo punkti mums pietiek. Noskaņojums ir tāds, ka sezonas sākumā ir jāuzlec nedaudz augstāk par savu reālo varēšanu, lai sasniegtu nosprausto mērķi."

Plašāku interviju ar Ingunu Minusu un Inesi Jursoni portāla eSports.lv lietotājiem būs iespējams lasīt aprīļa sākumā, kad mūsu labākais dāmu "bīča" duets būs atgriezies no pirmā Pasaules kausa posma Austrālijā.

Atgādināsim, ka pirmais FIVB Pasaules kausa posms jau no 25. līdz 30. martam risināsies Austrālijas pilsētā Adelaidā. Uz Austrāliju jau devies Aleksandrs Samoilovs. Pirmdien Sašam pievienosies arī viņa partneris Mārtiņš Pļaviņš, kuram vēl jānospēlē divas spēles VK "Lāse-R" rindās "Schenker" līgas Final Four turnīrā Tallinā, šajā nedēļas nogalē.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-07 17:03, pirms 17 gadiem
Cerams,ka šogad būs ļoti laba sezona,novēlu veiksmi

  +3 [+] [-]

, 2008-03-07 17:30, pirms 17 gadiem
Piedodiet, ne par tēmu, bet nu ļoti skaists foto !

  +2 [+] [-]

, 2008-03-07 18:07, pirms 17 gadiem
Smukās Latviešu meitenes :*

  +2 [+] [-]

, 2008-03-07 18:15, pirms 17 gadiem
ju ken du it!

  +2 [+] [-]

, 2008-03-07 18:17, pirms 17 gadiem
Normāli, ka pludmalē mums dāmas arī pretendē uz olimpiādi! izskatās, gan, ka Sasham ar Martinju ir nedaudz labakas izredzes aizbraukt uz Pekinu, bet noteikti gribētu vēlēt veiksmi arī dāmām!

     [+] [-]

, 2008-03-07 18:37, pirms 17 gadiem
Meičas, turu par jums īkšķus! Lai piepildās ieceres, un vēlu arī veiksmi!

     [+] [-]

, 2008-03-08 01:01, pirms 17 gadiem
domaaju ka potnciaals ir!
lai veicas! imposible is nothing!