Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zināmi izlases pretinieki OS kvalifikācijas turnīrā; jāsāk pret Čehiju un Beļģiju

Jānis Celmiņš

Zināmi izlases pretinieki OS kvalifikācijas turnīrā; jāsāk pret Čehiju un Beļģiju
Ansis Medenis, brāļi Armands un Gundars Celitāni
Foto: cev.lu

Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) mājas lapā publiskota informācija par Londonas olimpisko spēļu priekškvalifikācijas turnīru, kur nosauktas katras grupas dalībvalstis. Latvijas vīriešu izlase novembra beigās dosies uz Franciju, kur spēlēs vienā grupā ar Francijas, Čehijas, Beļģijas, Vācijas un Grieķijas valstsvienībām.

Latvijas izlase iekļauta 2. grupā, taču sacensību reglaments paredz, ka šīs komandas tiek dalītas divās "mazajās" grupā pa trim komandām. Sacensības Latvijas izlase uzsāks 2. grupas B apakšgrupā kopā ar Čehijas un Beļģijas izlasēm, bet otrā "mazajā" grupā iekļautas Francijas, Vācijas un Grieķijas izlases.

Katras "mazās" grupas labākās divas komandas (no trim) iekļūs grupas pusfināla kārtā, kur tiks izspēlēts tā sauktais "krusts" - pusfināli: A1 - B2 un A2 - B1. Šo pāru uzvarētāji spēlēs grupas finālā, kura uzvarētāji iekļūs kvalifikācijas sacensību otrajā kārtā, kur astoņu Eiropas valstu izlases cīnīsies par vienu ceļazīmi uz Londonas olimpiskajām spēlēm. Kvalifikācijas turnīra pēdējā kārta risināsies no 2012. gada 8. - 13.maijam.

Latvijas izlases pretinieces Čehija un Beļģija 2011. gada Eiropas čempionātā ierindojās attiecīgi 10. un 13. vietā, bet neskatoties uz to mūsējo "mazā" grupa nav tik spēcīga kā otra.

Jau vēstīts, ka OS kvalifikācijas turnīra 1. kārtā Latvijas izlase divu spēļu summā pieveica Ungārijas valstsvienību.

Tikmēr mūsu ziemeļu kaimiņi igauņi spēlēs vienā grupā ar Slovākijas, Turcijas, Austrijas, Spānijas un Melnkalnes izlasēm. Šīs grupas spēles tiks izspēlētas Slovākijā.

     [+] [-]

, 2011-10-06 14:17, pirms 13 gadiem
Ja nevaram tikt uz EČ, tad cerams tiks uz OS.

     [+] [-]

, 2011-10-06 15:41, pirms 13 gadiem
Tik žēl, ka vienam izlases pamatsastāva spēlētājam nebūs nopietnas spēļu prakses, tā vismaz pagaidām izskatās. Kaut es kļūdītos.

     [+] [-]

, 2011-10-06 18:47, pirms 13 gadiem
70-30 Ja, ne es,tad mani kauli,redzees komunisma sauli!Bet visi cer!GOT MIT UMS.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja