Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts "DU" piekāpjas "Parnu", "Biolars" pieveic "Valio Voru"

Jānis Celmiņš

"DU" piekāpjas "Parnu", "Biolars" pieveic "Valio Voru"
Andris Krūmiņš
Foto: Renārs Buivids

Otro uzvaru divās dienās „Schenker” līgas ietvaros izcīnījusi Agra Leita un Austra Štāla pārstāvētā „Parnu” komanda. Vakar Igaunijas klubs viegli apspēlēja „Lāse-R / Rīga” komandu (3:0), bet šodien tika galā ar „Daugavpils Universitātes” komandu – 3:1. Citā šīs dienas spēlē VK "Biolars" tika galā ar "Valio Voru" - 3:0.

Maču daugavpilieši uzsāka neslikti, pret spēcīgāko „Parnu” komandu turoties līdzās pat līdz 10:10 un uz brīdi pat izvirzījās vadībā – 11:10. Otrajā tehniskajā pārtraukumā ejot gan „studentiem” jau mīnus četri – 12:16. Pēc brīža jau mīnus seši (13:19) un „DU” galvenais treneris Edgars Savickis savējos sauca malā (pirmais pusminūtes pārtraukums). Ar Andra Krūmiņa, Edgara Toča un Vitālija Cinnes pūlēm laukuma saimnieki vēl pietuvojās līdz mīnus divi (22:24), taču viesi prata pielikt punktu setam (25:22) un izvirzīties vadībā ar 1:0.

Otro setu laukuma saimnieki sāka vēl labāk un pateicoties veiksmīgām Cinnes servēm, kā arī partneru blokam ieguva vadību – 4:0. Arī seta turpinājumā „DU” komanda turējās drošā vadībā, otrajā tehniskajā pārtraukumā jau ejot pie plus astoņi – 16:8! Šādu pārsvaru daugavpilieši noturēja līdz pat seta beigu daļai un uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši – 25:16.

Arī trešajā setā „DU” turpināja otrajā setā uzsākto ritmu un setu sāka ar četriem gūtiem punktiem pēc kārtas (4:0). „Parnu” gan neatpalika un pietuvojās līdz minimumam (5:6). Vadībā šī mača favorītiem „Parnu” volejbolistiem izdevās izvirzīties vien pēc pirmā tehniskā pārtraukuma – 10:9. Viss izšķīrās spraigā seta galotnē, kurā vairākas sīkas neprecizitātes pieļāva daugavpilieši un nedaudz veiksmīgāki bija viesi – 25:23.

Arī ceturtajā setā daugavpilieši spēlēja atzīstami. Vēl īsi pēc otrā tehniskā pārtraukuma komanda atradās vadībā (18:16), taču „Parnu” komanda prata rezultātu līdzsvarot – 19:19 un vēlāk līdzīgā seta galotnē svinēja uzvaru (28:26), arī visā spēlē – 3:1. Seta galotnē viesi prata atspēlēt divas setbumbas…

Citā šīs dienas spēlē pārliecinošu panākumu izcīnīja volejbola klubs "Biolars", kas savā laukumā neatstāja cerības Igaunijas "Valio Voru". Pirmo setu "Biolars" uzvarēja ar 25:15, otrajā sīvā cīņā prata salauzt igauņu pretestību un bija pārāki ar 27:25, bet trešajā pielika punktu spēlei ar 25:20. Tā "Biolars" volejbolistiem bija septītā uzvara, kas šobrīd dod sesto vietu turnīra tabulā.

Pirmo zaudējumu šajā sezonā piedzīvoja turnīra līderi "Selver", kas viesos atzina Tartu "Pere Leib" pārākumu ar 1:3. "Selver" prata uzvarēt pirmo setu ar 25:19, taču atdeva iniciatīvu otrajā, zaudējot ar 20:25, un nespēja to atgūt arī nākamajos divos setos - 21:25 un 20:25. Turnīra tabulā gan tas nekādi "Selver" pozīcijas neapdraud - viņi ir pārliecinoši līderi.

     [+] [-]

, 2011-02-06 16:55, pirms 14 gadiem
eh, žēl gan bet acīmredzot ar Krūmiņa pievienošanos DU veicas daudz labāk!

     [+] [-]

, 2011-02-06 17:05, pirms 14 gadiem
Krūmiņam bija laba spēle arī aizsardzībā pacēla!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja