Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Skrūdera pārstāvētā komanda zaudē finālā un izcīna sudrabu CEV Čempionu līgā

Skrūdera pārstāvētā komanda zaudē finālā un izcīna sudrabu CEV Čempionu līgā
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzebski Wegiel

LETA. Latvijas vīriešu volejbola izlases cēlāja Edvīna Skrūdera pārstāvētā Polijas komanda Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel" svētdien Antaljā piedzīvoja zaudējumu Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Čempionu līgas finālspēlē.

Polijas čempione "Jastrzebski Wegiel" ar rezultātu 0-3 (20:25, 22:25, 21:25) zaudēja Itālijas klubam "Trentino".

Skrūders bija ar komandu kopā Antaljā, taču netika pieteikts spēlei, trenerim uzticoties pārējiem diviem cēlājiem Benžamēnam Tonuti un Jaroslavam Maciončikam.

Polijas komandā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Tomašs Fornals, kurš trīs reizes izcēlās blokā. Uzvarētājiem 16 punktus guva Alesandro Mikjeleto un 15 punktus pievienoja Kamils Rihlicki.

Pusfinālā "Jastrzebski Wegiel" divu spēļu summā ar 4-2 uzvarēja Ankaras "Ziraat Bankasi" no Turcijas, bet "Trentino" ar 4-2 apspēlēja vēl vienu Itālijas vienību Trejas "Lube".

"Jastrzebski Wegiel" pamatturnīrā uzvarēja savā apakšgrupā. Ceturtdaļfinālam kvalificējās piecu apakšgrupu uzvarētājas, bet visas otro vietu ieguvējas un un labākā trešās vietas īpašniece cīnījās "play-off" pirmajā kārtā.

Arī pagājušajā gadā Jastšembes Zdrujas klubs iekļuva CEV Čempionu līgas finālā, kur zaudēja citai Polijas vienībai Kendžežinas-Kozles ZAKSA.

Šosezon Jastšembes Zdrujas komanda jau ir uzvarējusi Polijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
LETA


Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.