Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitānam un "Knack" pārsteidzoša uzvara, Pēdam un Kuneo - gaidīta

Jānis Celmiņš

Celitānam un "Knack" pārsteidzoša uzvara, Pēdam un Kuneo - gaidīta
Armands Celitāns (centrā)
Foto: cev.lu

Lielāko pārsteigumu Eiropas Čempionu līgas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā vakar sagādāja Armanda Celitāna pārstāvētā Roselāres „Knack Randstad” komanda, kas 1/8 fināla pirmajā spēlē ar 3:1 pieveica vienu no turnīra galvenajām favorītēm - "PGE SKRA Belchatow" vienību.

Lai gan par šī pāra favorītiem viennozīmīgi jāuzskata Polijas komandas volejbolisti, Beļģijas klubs pierādīja pretējo un mačā, kas risinājās viņu laukumā uzvarēja ar 3:1. Armands Celitāns spēli savas komandas pamatsastāvā un guva piecus punktus, taču otrajā setā tika nomainīts un laukumā neatgriezās.

Uzvaru Čempionu Līgas 1/8 finālā nodrošina komanda, kas izcīna uzvaras abās spēlēs, tādejādi „Knack” būs jāspēj uzvarēt arī viesos, jau pēc nedēļas. Gadījumā, ja komandas abas izcīna pa vienai uzvarai, uzreiz pēc otrās spēles tiek izspēlēts ‘zelta sets’, kurš nosaka pāra uzvarētāju.

Tas pats jāsaka par Jāņa Pēdas pārstāvēto komandu „Bre Banca Lannutti” (Kuneo), kura vakar savā laukumā pārliecinoši pieveica Belgorodas "Lokomotiv" vienību – 3:0. Jānis spēlei bija pieteikts, bet laukumā netika. Arī šajā pārī atbildes spēle jau pēc nedēļas.

Šovakar spēlēs vēl divi mūsējie

Jau šovakar Čempionu Līgas izslēgšanas spēles uzsāks Olgas Točko Ativi pārstāvētais „Rabita Baku” (Azerbaidžāna) klubs, kuram pretī stāsies VK „Modranska Prostejov” (Čehija). Tikmēr tepat Tallinā CEV Izaicinājuma kausa 1/4finālā Latvijas izlases cēlāja Denisa Petrova pārstāvētais „Selver” klubs tiksies ar grieķu „EA Patron Lux”.

Izmantotie resursi:
CEV Home

     [+] [-]

, 2011-02-03 11:41, pirms 14 gadiem
vai tik pats celitaans gadiijumaaa neprognozeeja, ka vinja komanda uzvarees ar 3:1?

     [+] [-]

, 2011-02-03 12:20, pirms 14 gadiem
Johons rakstīja: vai tik pats celitaans gadiijumaaa neprognozeeja, ka vinja komanda uzvarees ar 3:1?
taa bija cita spēle un cits Celitāns... nejauc! Armands un Gundars!

     [+] [-]

, 2011-02-03 12:29, pirms 14 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: taa bija cita spēle un cits Celitāns... nejauc! Armands un Gundars!
aa, nu skaidrs