Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgas labākais spēlētājs februārī - Vilmanis

Jānis Celmiņš

"Schenker" līgas labākais spēlētājs februārī - Vilmanis
Raimonds Vilmanis, VK Biolars / Ozolnieki
Foto: www.zz.lv

Par "Schenker" volejbola līgas februāra mēneša labāko spēlētāju kļuvis VK "Biolars / Ozolnieki" pirmā tempa uzbrucējs Raimonds Vilmanis. Viens no Ozolnieku kluba līderiem pa labāko tika atzīts arī oktobra mēnesī.

VK „Biolars / Ozolnieki” Baltijas apvienotās „Schenker” volejbola līgas pamatturnīra beigu daļu aizvadīja ļoti veiksmīgi un liels nopelns tajā ir vienam no pieredzējušākajiem Ozolnieku kluba spēlētājiem Raimondam Vilmanim.

Ozolnieku kluba līderis Raimonds Vilmanis februārī sasniedzis labāko +/- koeficientu – plus 44 un bijis labākais spēlējot blokā – 18 punkti ar bloku. Uzbrūkot ar 47,5 procentu efektivitāti spēlētājs kopā guvis 56 punktus, kas ir astotais labākais rādītājs visā līgā. Jau ziņojām, ka Vilmanis par labāko tika atzīts arī oktobra mēnesī.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Baltijas apvienotās volejbola līgas 1/4 finālā Raimonds Vilmanis palīdzēja sevis pārstāvētajai komandai sērijā līdz divām uzvarām apspēlēt SK „ELVI / Kuldīga”. Tādejādi Ozolnieku klubs pēc ilgāka laika perioda nodrošināja vietu līgas „Final Four” turnīrā, kas 7. un 8. martā risināsies Igaunijas pilsētā Tartu.

Labākais spēlētājs noteikts pēc Igaunijas volejbola federācijas statistiķa apkopotajiem datiem.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2009-03-02 12:44, pirms 15 gadiem
Buks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-02 13:13, pirms 15 gadiem
sasperjods rakstīja: Kur var atrast ELVI OŽI Kuldīgas maču statistiku?
http://www.evf.ee/men_statistics/index.php?id=110

     [+] [-]

, 2009-03-02 13:30, pirms 15 gadiem
Kāpēc Vilmani nekad neaicina uz izlasi? Vai nebūtu noderīgs tāds spēlētājs?

  +1 [+] [-]

, 2009-03-02 13:38, pirms 15 gadiem
Brex rakstīja: Kāpēc Vilmani nekad neaicina uz izlasi? Vai nebūtu noderīgs tāds spēlētājs?
un kaa veel buutu noderiigs, bet taa kaa pie stuures ir vilde, tad vins njem tikai tos kas ir laasee un dazhus aarzemniekus...jo kaa nekaa laase ir latvijas izlases kodols

     [+] [-]

, 2009-03-02 13:52, pirms 15 gadiem
pilars rakstīja: un kaa veel buutu noderiigs, bet taa kaa pie stuures ir vilde, tad vins njem tikai tos kas ir laasee un dazhus aarzemniekus...jo kaa nekaa laase ir latvijas izlases kodols
ir kā jau labi, ka ir klubs, kur izlase var saspeeleeties, tas taa pozitiivi, bet tie kas tur speelee galiigi nav izlases liimenja speeleetaaji, nu lielaakaa dalja!
Latvija ar kārtīgu trenneri, un visiem iespējamajiem labākajiem spēlētājiem varētu izlases ziņā daudz daudz ko vairāk panākt!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-02 13:58, pirms 15 gadiem
Nu nez nez, esmu redzeejis, kaa viņš topii komandas biedriņus par it kaa nenoziimiigaam kļudām, man jau liekas, ka viņš ir ļoti labs tieši Ožos, kaa nekā daudzu gadu saspēle!

     [+] [-]

, 2009-03-02 16:18, pirms 15 gadiem
nu tas ka vins topii, taa tas ir, bet nu vins savu darbu izdara gan blokaa gan uzbrukumaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja