Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Visa pēc olimpisko spēļu pārcelšanas pagarina sponsorlīgumus ar olimpiešiem

Agris Suveizda

Visa pēc olimpisko spēļu pārcelšanas pagarina sponsorlīgumus ar olimpiešiem
Divkārtējais olimpiskais čempions Deivids Rudiša. Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu finanšu pakalpojumu milzis Visa mierinājis sevis sponsorētos olimpiešus un paralimpiešus, paziņojot, ka noslēgtie sponsorlīgumu tiks pagarināti arī līdz 2021. gadam, lai nodrošinātu sportistiem finansiālo stabilitāti.

Visa, kas vislabāk pazīstama ar kredītkaršu pakalpojumiem, sponsorē ne tikai olimpiskās spēles, bet arī 96 sportistus 27 dažādos sporta veidos. Starp tiem ir arī pasaules labākā futboliste Megana Repīno, Riodežaneiro spēļu četrkāršējā čempione mākslas vingrošanā Simona Bailza un arī kenijiešu 800 metru skrējējs Deivids Rudiša, kurš ir divkārtējs olimpiskais čempions un izcīnījis arī divus pasaules čempionāta zeltus.

"Izlēmām iestāties par mūsu sportistiem un gādāt, lai viņi skaidri zinātu, ko plānojam darīt un ka piedāvāsim viņiem turpināt sadarbību," ziņu aģentūrai AP sacīja Visa pārstāve. Uzņēmums sevis sponsorētos sportistus par līguma pagarināšanu informēja piektdien.

"Sportistiem pašlaik nākas domāt, kā turpināt treniņu plānu, ievērot disciplīnu un saglabāt uzmanību, un vienlaikus viņiem ir jādomā par to, kas notiek ar viņu ģimenēm un mīļajiem cilvēkiem. Gribējām, lai viņiem kļūtu par vismaz vienu raižu objektu mazāk," pārstāve turpināja. Olimpiskajām spēlēm Tokijā bija jāsākas 24. jūlijā, bet nu tās ir oficiāli pārceltas uz nākamo gadu. Nākamgad tās visdrīzāk varētu sākties 23. jūlijā.

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/cbf6d60a5086637e...