Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Neilgi pirms dzemdībām titulēta sportiste skrien ASV čempionātā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Neilgi pirms dzemdībām titulēta sportiste skrien ASV čempionātā
Alīsija Montanjo
Foto: AFP / Scanpix

ASV pieckārtējā čempione Alīsija Montanjo (28) šonedēļ piedalījās valsts čempionātā, kur veica 800 m skrējienu un par 35 sekundēm atpalika no sava personiskā rekorda. Sportistei jau 34 nedēļas ir grūtniecība.

Pieckārtējā valsts čempione tagad kvalifikācijā finišēja pēc 2:32.13 minūtēm, paliekot pēdējā. Skrējiena sākumā skatītāji aplaudēja un finišā sveica ar ovācijām. "Esmu skrējusi visā grūtniecības laikā, šajā procesā jūtos ļoti, ļoti labi," pēc šī notikuma teica sportiste. "Tikai negribēju, lai kļūstu par pirmo skrējēju, kura 800 metros tiek apdzīta par apli" (līdz tam gan bija tālu).

ASV čempionātā viņa piedalījās ar ārsta atļauju. "Man nebija nekādu baiļu, ko par to domās citi," atzīst titulētā skrējēja, kura ir iepriekšējo četru gadu valsts čempione. "Esmu sapratusi, ka grūtniecības laikā fiziskās nodarbības ir ļoti noderīgas gan mātei, gan bērnam. Darīju visas lietas, ko darīju parasti. Vienkārši ir tā, ka iestājusies grūtniecība. Šis ir normāls gads."



Montanjo personiskais rekords 800 metros ir 1:57.34, pirms četriem gadiem tas bija sezonas labākais rezultāts pasaulē. Pasaules čempionātos viņa divreiz izcīnījusi 4. vietu (2011, 2013), bet Londonas olimpiskajās spēlēs amerikāniete bija piektā.

Izmantotie resursi:
AP / www.espn.go.com

  +3 [+] [-]

, 2014-06-28 13:47, pirms 10 gadiem
Nu, ja tā padomā...tad , kad valdīja dinozauri, bērnu gaidošai mātei ar bija labi jāmāk mukt!..teicami, ka tas kādai ir saglabājies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-28 17:26, pirms 10 gadiem
Džungļu lēdija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja