Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Poļu sprinteris Kševina diskvalificēts uz 15 mēnešiem par antidopinga noteikumu pārkāpumu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Poļu sprinteris Kševina diskvalificēts uz 15 mēnešiem par antidopinga noteikumu pārkāpumu
Jakubs Kševina. Foto: USA Today Sports/Scanpix

LETA--Reuters. Polijas vieglatlēts Jakubs Kševina diskvalificēts uz 15 mēnešiem par antidopinga noteikumu pārkāpumu, vēsta Polijas Antidopinga aģentūra (POLADA).

Lēmumu pirmdien pieņēma Sporta arbitrāžas tiesa (CAS), balstoties uz to, ka Kševina 12 mēnešu laikā trīs reizes nav bijis sasniedzams dopinga kontrolieriem.

33 gadus vecais Kševina devis lielu ieguldījumu Polijas 4x400 metru stafetes panākumos. 2018.gadā poļi ar Kševinu sastāvā uzvarēja pasaules čempionātā telpās, tāpat viņš palīdzēja Polijai izcīnīt sudraba un bronzas medaļas kontinenta meistarsacīkstēs stadionā un sudrabu telpās.

Kševina startējis arī iepriekšējās divās olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-10-19 18:24, pirms 2 gadiem
Līdzīga diskvalifikācija kā Rastorgujevam. Nav informācijas, kas te par vainu, bet man šis šķiet neprofesionāli. ADAMS sitēmai ir arī kļūmes, bet aizpildīt un sekot līdzi ir tikai disciplīnas jautājums. Protams, vēl var būt arī situācija, ka apzināti slēpjas no kontrolieriem.