Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Bolts uzvar, noskrienot 19,68 sekundēs

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Bolts uzvar, noskrienot 19,68 sekundēs
Useinam Boltam šī bija lieliska sezona, tāpēc viņš var doties pelnītā atpūtā, lai uzkrātu spēkus nākamajai sezonai.
AFP foto

200 metru distancē “World Athletics Final” sacensībās uzvarēja jamaikietis Useins Bolts, distanci veicot 19,68 sekundēs. Otro vietu izcīnījušo Spīrmonu (ASV) Bolts apsteidza vairāk nekā par pussekundi.

Nebija īsti zināms, vai uz sezonas beigām sagurušajam Boltam izdosies labot “World Athletics Final” sacensību rekordu – 19,68s, kas pieder Taisonam Gejam, ko amerikānis uzstādīja 2006.gadā, kad toreiz 20 gadīgais Bolts finišēja trešais, taču pavisam droši bija zināms, ka tiks labots šī stadiona rekords – 20,02s.

Bolts izcīnīja pārliecinošu uzvaru, noskrienot 19,68 sekundēs, tādējādi atkārtojot Gejam piederošo sacensību rekordu. Bolts bija vienīgais, kas izskrēja no 20 sekundēm, jo otrajā vietā bija pasaules čempionāta bronzas medaļas ieguvējs amerikānis Volliss Spīrmons, kas uzrādīja laiku 20,21s. Trešais bija Kristians Brendans no Antigvas un Barbudas (20,65s).

Izmantotie resursi:www.iaaf.org