Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Prezidenta balvas izcīņa vieglatlētikā norisināsies jūlijā izskaņā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Prezidenta balvas izcīņa vieglatlētikā norisināsies jūlijā izskaņā
Oskars Bambals (no labās) un Austris Karpinskis. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

LETA. Prezidenta balvas izcīņa norisināsies jūlija izskaņā Jāņa Daliņa stadionā Valmierā, vēsta Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

No 29. līdz 30. jūlijam norisināsies jau 28. Prezidenta balvas izcīņas sacensības, kas vienlaikus būs arī 59. Baltijas valstu komandu čempionāts.

Divu dienu garumā Baltijas valstu spēcīgākie vieglatlēti cīnīsies par čempiona titulu kā individuālajās disciplīnās, tā par spēcīgākās komandas titulu.

Vairāki sportisti šīs sacensības izmantos, lai parādītu savu labāko sniegumu pirms došanās uz Eiropas čempionātu Minhenē, kas norisināsies no 15. līdz 21. augustam.

Pērn komandu ieskaitē Latvijas vieglatlēti izcīnīja 257 punktus, ieņemot otro vietu, Igaunijai, izcīnot uzvaru, bija 295 punkti, bet Lietuva ierindojās trešajā vietā ar 250 punktiem.

Izmantotie resursi:
:ETA