Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Marokas slēpotājs: "Bez naudas var sasniegt sapni"

Marokas slēpotājs: "Bez naudas var sasniegt sapni"
Leiti Seks un Samirs Azimani
Foto: AFP/Scanpix
19:30
Vankūvera 2010, OS-Kalnu slēpošana, Vīrieši, milzu slaloms
Ted Ligety
7.00
6.00
Massimilliano Blardone
7.50
7.50

Vakar ar Šveices kalnu slēpotāja Karlo Jankas uzvaru noslēgušās kalnu slēpošanas olimpiskās sacensības milzu slalomā vīriešiem. Lai arī parasti par sliktiem rezultātiem nepriecājas, ir sportisti, kuriem rezultāts nav svarīgs.

Vakar ātrākais sportists trasē bija jaunais Šveices talants Karlo Janka, kurš apsteidza Četilu Jansrūdu. Trešais palika Aksels Lunds Svindāls. Veiksmīgi finišu sasniedza arī 18 gadus vecais Latvijas kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks, kurš sacensības beidza 62. vietā.

73. vietā milzu slalomā ierindojās Senegālas sportists Leiti Seks, bet 74. vietā palika Marokas kalnu slēpotājs Samirs Azimani. Atgādināsim, ka šis marokānis, lai padalītos ar savu prieku, uz Vankūveru atveda astoņus vidusskolēnus. ''Man ir daudz svarīgāks viņu piedzīvojums, emocijas nekā manējās,'' pirms olimpiādes teica sportists.

''Esmu lepns būt šeit un pārstāvēt Maroku,'' vakar pēc finiša teica Azimani, kurš uzvarētājam zaudēja 28 sekundes. ''Jūs varat redzēt, ka bez naudas var sasniegt sapni. Neļaušu nevienam nozagt man šo sapni.''

''Visi šeit apkārt ir ļoti draudzīgi,'' finišā saka Kaimanu salu pārstāvis Dovs Travers, kurš, zaudējot 25 sekundes, finišā sasniedza 69. vietu.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs: mytila
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-02-24 17:10, pirms 14 gadiem
smejies vai raudi, bet mūsu Zvejnieks ir +/- vienā līmenī ar Āfrikas slēpotājiem... bet nu, šajā situācijā vietā būs teiciens, ka galvenais jau ir piedalīties, nevis uzvarēt!

  -2 [+] [-]

, 2010-02-24 17:44, pirms 14 gadiem
......bļin,ko viņš var muļķības gvelzt,bez naudas ,lūk,varot sapni sasniegt....padzīvotu Latvijā tad viņš bez naudas,nabags būtu...tagad buržujs var atļauties vest 8 skolniekus uz olimpiādi un šitā muldēt,riebjas pilnīgi....

     [+] [-]

, 2010-02-25 10:59, pirms 14 gadiem
Pie šitiem čaļiem vajadzēja arī letiņa komentāru piemest +- tas pats līmenis (bezkalnu vai bezsniega zeme)