Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Uzvar šveicietes un krievietes, Mārtijai četri vārti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Uzvar šveicietes un krievietes, Mārtijai četri vārti
Stefānija Mārtija vienatnē tika galā ar ķīnietēm - 4+1
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt olimpiskajā hokeja turnīrā sievietēm tika izspēlētas divas spēles. Šveice sagrāva Ķīnu, bet krievietes uzvarēja Slovākiju. Uzvarētājas spēlēs par 5. vietu, bet zaudētājas - par 7. vietu.

A grupas trešā spēcīgākā komanda Šveice izrēķinājās ar ķīnietēm, uzvarot ar 6:0. B grupas zaudētāju vārtos četras ripas iemeta Stefānija Mārtija. Viņai arī rezultatīva piespēle. Katrā trešdaļā Āzijas hokejistes zaudēja divus vārtus. Arī metienu attiecība par labu Alpu valsts pārstāvēm - 49 pret 21.

Savukārt B grupas trešā komanda Krievija pamocījās pret Slovākiju, uzvarot ar 4:2, lai gan mača gaitā bija arī 3:2. Pirmo trešdaļu krievietes uzvarēja ar 2:0, taču nākamās divas noslēdzās neizšķirti. Divus vārtus guva Iļja Gavrilova. Par 5. vietu spēlēs Krievija pret Šveici, bet par 7. pozīciju cīnīsies slovākietes un Ķīnas hokejistes.

Izmantotie resursi:
vancouver2010.com