Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Skeletonā uzvar Viljamsa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skeletonā uzvar Viljamsa
Eimija Viljamsa
Foto: AP/Scanpix
02:00
Vankūvera 2010, OS-Skeletons (Sievietes), 1. un 2.brauciens
Mellisa Hollingsworth-Richards
2.05
2.00
Shelley Rudman
6.50
8.00
Marion Trott
7.50
4.50

Sadalīts pirmais olimpisko spēļu medaļu komplekts skeletonā. Sieviešu konkurencē par uzvarētāju kļuva Eimija Viljamsa no Lielbritānijas, uz goda pjedestāla zemākajiem pakāpieniem atstājot Vācijas sportistes.

Vakar tika aizvadīti pirmie divi braucieni. Par nelielu pārsteigumu parūpējās Lielbritānijas skeletoniste Eimija Viljamsa, apsteidzot visas konkurentes. Pasaules kausa kopvērtējumā viņa ieguva piekto vietu, tikmēr uzvarētāja, mājinieku galvenā cerība Melisa Holingsvorta pēc pirmās dienas bija trešajā vietā. Šovakar bija paredzēts veikt atlikušos divus braucienus, sadalot medaļas.

Trešajā braucienā līdere sasniedza jaunu Vistleras trases rekordu, vēl vairāk palielinot handikapu. Savukārt Holingsvorta bija otra ātrākā un ar to pietika, lai pirms ceturtā brauciena viņa atrastos sudraba pozīcijā. Tiesa, spriedzi viņa neizturēja - pēdējā braucienā uzrādītais laiks sniedzās otrajā desmitā. Kopumā Holingsvorta izcīnīja 5. virtu, piedzīvojot fiasko. Uzvarēja Viljamsa, bet sudrabu un bronzu sadalīja vācietes.

Vankūveras olimpiskās spēles, skeletons

Sievietes, kopvērtējums

VSportisteValstsLaiks
1.WILLIAMS AmyLielbritānija3:35.64
2.SZYMKOWIAK KerstinVācija+0.56
3.HUBER AnjaVācija+0.72
4.PIKUS-PACE NoelleASV+0.82
5.HOLLINGSWORTH MellisaKanāda+0.96
6.RUDMAN ShelleyLielbritānija+1.05