Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas un Šveices kērlingisti izcīna otrās uzvaras

Jānis Celmiņš

Zviedrijas un Šveices kērlingisti izcīna otrās uzvaras
Foto: AP/Scanpix

Vankūveras olimpisko spēļu kērlinga turnīrā kungiem pie uzvarām aizvadītās nakts cīņā tikušas Šveices, Zviedrijas, Lielbritānijas un Ķīnas kērlinga izlases.

Šveices kērlingisti spēli pret ASV komandu iesāka veiksmīgi, izvirzoties vadībā ar 4:0. Lai gan spēles gaitā ASV izlase spēja atspēlēties un pat izvirzīties vadībā (6:4), uzvaru svinēja šveicieši – 7:6.

Citā aizvadītās nakts spēlē Lielbritānijas izlase, ne reizi nenonākot zaudētāju lomā, apspēlēja Francijas izlasi – 9:4. Tāpat pie uzvarām tika arī Zviedrijas un Ķīnas kērlingisti. Zviedri apspēlēja Vācijas valstsvienību (6:3), bet Ķīna tika pie pirmās uzvaras turnīrā apspēlējot Dānijas kērlingistus – 8:1.

Pa divām uzvarām līdz šim izcīnījušas Zviedrijas, Kanādas un Šveices izlases.

Šodien tiks izspēlētas vēl četras vīru kērlinga turnīra spēles. Anglija tiksies ar Šveici, Dānija ar ASV, Vācija ar Norvēģiju, bet Kanāda ar Zviedriju.

Izmantotie resursi:
vancouver2010.com