Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Krievijas kērlingistes negaidīti sagrauj Dāniju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Krievijas kērlingistes negaidīti sagrauj Dāniju
Krievijas kērlingiste
Foto: AP/Scanpix

Sieviešu kērlinga turnīra trešās kārtas spēles sarūpējušas sensāciju. Krievijas kērlingistes negaidīti ar 7:3 apspēlēja dānietes. Jau trešais zaudējums vienām no favorītēm šveicietēm.

Nepārprotami centrālā trešās kārtas cīņa bija Ķīnas un Šveices dāmu spēkošanās. Ķīna iepriekšējā kārtā papildendā piekāpās Lielbritānijai, bet šveicietes bija piedzīvojušas minimālus zaudējumus Zviedrijai un Kanādai. Šajā spēlē izšķirošais izrādījās piektais ends, kurā ķīnietes triumfēja ar 4:0, no 1:3 panākot 5:3. Spēles galarezultāts 8:6 Ķīnai par labu.

Par sensāciju parūpējās Krievijas sportistes, kuras izcili aizvadot pēdējos trīs endus, guva četrus punktus pēc kārtas spēlē pret Dāniju, kas nodrošināja uzvaru ar 7:3. Jāsaka, ka pašas dānietes pieļāva vairākas kļūdas, ļaujot krievietēm uzvarēt.

Uzvaru gājienu turpina zviedrietes, kuras šoreiz ar 6:4 apspēlēja Lielbritāniju.

Turnīra tabulā Zviedrijai trīs uzvaras trīs spēlēs, bet Kanādai un Vācijai pa divām uzvarām divās spēlēs. Ļoti slikti turnīru uzsākušas potenciālās favorītes dānietes (divi zaudējumi) un šveicietes (trīs zaudējumi). No šodienas spēlēm jāizceļ Vācijas un Kanādas spēkošanos, kā arī Āzijas pāri Ķīna un Japāna.

Izmantotie resursi:
vancouver2010. com

     [+] [-]

, 2010-02-18 14:22, pirms 14 gadiem
Izklausās pēc dopinga...

  -1 [+] [-]

, 2010-02-18 15:38, pirms 14 gadiem
aveto rakstīja: Izklausās pēc dopinga...
cik nav dzirdēts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja