Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

ASV hokeja izlases treneris: ''Visu izšķirs vārtsargs''

ASV hokeja izlases treneris: ''Visu izšķirs vārtsargs''
Raiens Millers
Foto: AP/Scanpix

ASV hokeja izlases treneris Rons Vilsons, kurš ikdienā strādā par Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Toronto ''Maple Leafs'' komandas galveno treneri, pastāstījis par ASV izlases gatavību gaidāmajām olimpiskajām spēlēm.

ASV izlase Vankūveras olimpiskajās spēlēs cīnīsies A grupā, kur tās pretinieki būs kaimiņi un arī niknākie konkurenti Kanādas hokejisti, kā arī Šveices un Norvēģijas izlase. Komandas galvenais treneris Rons Vilsons, kurš ikdienā strādā par NHL kluba Toronto ''Maple Leafs'' galveno treneri, pastāstījis par izlases gatavību gaidāmajām spēlēm, kā arī atzinis, ka viss šajā turnīrā būs atkarīgs no vārtsarga spēles.

''Pašreiz ''Maple Leafs'' rindās man ir ļoti daudz darba, un līdzīgas lietas es daru arī kopā ar ASV izlasi. Atšķirība ir tikai tāda, ka izlases spēlētājus es pagaidām vēl nevaru trenēt. Protams, viss, kas pēdējos sešos, septiņos mēnešos bija saistīts ar sagatavošanās darbiem, jau ir paveikts,'' iesāka Vilsons. ''Runājot par komandu, plānoju vienā maiņā iespēlēt Džo Pavelski, Filu Keselu un Raienu Melounu. Manuprāt, tā būs ļoti sabalansēta maiņa – spēcīgs labās malas uzbrucējs, tehnisks un ātrs kreisās malas uzbrucējs (Kesels), bet centrā Džo, kurš, kā jau jebkurš labs centra uzbrucējs, ļoti atbildīgi attiecas pret savu darbu arī aizsardzībā. Viņš ir pelnījis vietu izlasē, jo var spēlēt vienlīdz labi gan vairākumā, gan mazākumā.

Katru nedēļu izlases spēlētājiem sūtu e-pastus. Pievēršu uzmanību motivācijas jautājumiem, kā arī tehniskām lietām. Kopumā domāju, ka olimpiskajās spēlēs visu izšķirs vārtsarga spēle – labs sniegums vai tieši pretēji. Katrai komandai šajā turnīrā būs pietiekami spēcīgs uzbrukums, tāpēc daudz kas būs atkarīgs arī no aizsardzības,'' piebilda ASV izlases treneris.

ASV izlases sastāvs:

Vārtsargi: Ryan Miller, Jonathan Quick, Tim Thomas
Aizsargi: Erik Johnson, Jack Johnson, Mike Komisarek, Paul Martin, Brooks Orpik, Brian Rafalski, Ryan Suter
Uzbrucēji: David Backes, Dustin Brown, Ryan Callahan, Chris Drury, Patrick Kane, Ryan Kesler, Phil Kessel, Jamie Langenbrunner, Ryan Malone, Zach Parise, Joe Pavelski, Bobby Ryan, Paul Stastny

Izmantotie resursi:
sports.ru

  +1 [+] [-]

, 2010-02-10 21:27, pirms 14 gadiem
Katru nedēļu izlases spēlētājiem sūtu e-pastus. Pievēršu uzmanību motivācijas jautājumiem, kā arī tehniskām lietām. Kopumā domāju, ka olimpiskajās spēlēs visu izšķirs vārtsarga spēle – labs vārtsarga sniegums vai tieši pretēji. Katrai komandai šajā turnīrā būs pietiekami spēcīgs uzbrukums, tāpēc daudz kas būs atkarīgs arī no aizsardzības,'' piebilda ASV izlases treneris.

Vai tikai man šķiet, ka viņš neko ar to nepateica. Apgalvo un tad pats apstrīd...

  +3 [+] [-]

, 2010-02-10 21:44, pirms 14 gadiem
Ešs nav?

  +1 [+] [-]

, 2010-02-10 21:52, pirms 14 gadiem
Aivitos0077 rakstīja: Ešs nav?
Nav un nebus olimpiade
Tas mani ari mazliet parsteidza
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-10 22:21, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Mani vairāk pārsteidz,ka nav Okposo sastāvā. Tas čalis pēdējā PČ ar Dastinu Braunu bija spilgtākie spēlētāji ASV komandā.
Nav pārsteigums ja paskatās uz statistiku nhl

  -1 [+] [-]

, 2010-02-10 22:24, pirms 14 gadiem
Taa kaa mums ir Masaļskis mees buusim finaalaa! Pieminiet manus vaardus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-10 23:58, pirms 14 gadiem
Milleram ir riktīgs "WTF?" skatiens bildē

     [+] [-]

, 2010-02-11 14:19, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Mani vairāk pārsteidz,ka nav Okposo sastāvā. Tas čalis pēdējā PČ ar Dastinu Braunu bija spilgtākie spēlētāji ASV komandā.
Jā, Okposo nav sastāvā, tāpat nav arī Tīdžejs Ošī no Sentluisas, jauns , interesants spēlētājs.Toties ir Kelehens un Drūrijs...