Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Silovs: "Pastiprinātā uzmanība uzliek papildus atbildību"

Jānis Pārums

Silovs: "Pastiprinātā uzmanība uzliek papildus atbildību"
Haralds Silovs
Foto: Daniel Yeow, www.haraldssilovs.com

Gatavojoties debijai Olimpiskajās spēlēs Latvijas šorttrekists un ātrslidotājs Haralds Silovs sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka par viņu ir liela interese no žurnālistu puses, taču tas viņam ne pārāk patīkot.

"Šobrīd trenējos Vankūverā kopā ar saviem kolēģiem no Beļģijas un Jaunzēlandes. Lielvalstis trenējas atsevišķi un tas ir labi – mazāk cilvēku uz ledus un tā kvalitāte saglabājas labāka," sacīja Haralds Silovs. "Viss galvenais treniņu apjoms ir jau paveikts, šobrīd jāgūst laba sajūta un jāķer forma. Vislielākā uzmanība tiek veltīta slidošanas tehnikai, inventāram un labsajūtai."

Sportists atzina, ka viņa lēmums startēt gan šorttrekā, gan ātrslidošanā radījis papildus interesi no plašsaziņas līdzekļu puses: "Uzmanība ir pastiprināta, taču tas nav mans pašmērķis un teikšu godīgi, ka man tas ne visai patīk. Tā uzliek papildus atbildību. Taču šobrīd viss ir mierīgi un turpinu gatavoties startiem."

"Šobrīd viss ir kārtībā un pašsajūta uzlabojas, taču galvenais, kas darās galvā, proti, kā sadzīvot ar starta drudzi, būt pārliecinātam par saviem spēkiem. Šīs Olimpiskās spēles man ir pirmās un līdz šim neesmu vēl ko tādu piedzīvojis, tāpēc tas man būs liels jaunums un cerams, ka viss izdosies kā plānots," piebilda Silovs.

Latvijas sportistu kalendāru Vankūveras olimpiskajās spēlēs var apskatīt šeit

     [+] [-]

, 2010-02-09 22:44, pirms 14 gadiem
jACER, KA DRUDZIS PARIES AR PIRMAJIEM METRIEM 5000M DISTANCE! VEIKSMI UN IZTURIBU! tik nezin kaa izdosies apvienot 18.02 startu 1000m atrslidoshana un 1000m shortreka tikai ar 1,5h pauziiti

     [+] [-]

, 2010-02-10 12:30, pirms 14 gadiem
Būs labi. Lai veicās

     [+] [-]

, 2010-02-10 22:34, pirms 14 gadiem
uztraucās čalītis. Mierīg , mierīg.