Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Noslēdzošais bukmeikeru Vankūveras blogs

Noslēdzošais bukmeikeru Vankūveras blogs
Betsafe Vankūveras 2010 blogs

Šodien ar divu divu pēdējo notikumu apskati noslēdzam mūsu blogošanu par Vankūveras prognozēm.

Protams, ka visi, kas šo divu nedēļu garumā sekojuši līdzi notikumiem Vankūverā, gaida arī lielo hokeja finālu starp Kanādu un ASV. Pretēji daudzu ekspertu, fanu un arī mūsu bukmeikeru prognozēm finālā pret Kanādu spēlēs nevis Krievija, bet gan ASV. Abas šīs izlases jau tikās grupu turnīrā, kur, lai arī favorīti bija kanādieši pārliecinoši uzvarēja tieši amerikāņi. Tomēr arī šoreiz pirms spēles favorīti ir Kanādas izlase (1.83), bet ASV izlases izredzes uzvarēt pamatlaikā bukmkeri vērtē ar koeficientu (3.25). Ieskaitot iespējamo papildlaiku un pēcspēles metienus, Kanādas izredzes uz uzvaru tiek vērtētas ar koeficientu (1.50), ASV (2.40).

Kā reālākais vārtu guvēji Kanādas izlases sastāvā tiek minēti pieredzējušie Džeroms Iginla (2.45, ka gūs vārtus) un Denijs Hītlijs (2.50), kā arī, protams, Sentlija kausa īpašnieks Sidnijs Krosbijs (2.50). Tikmēr ASV komandā vislielākās izredzes sarūgtināt kanādiešus paredzam Patrikam Keinam (2.50).

Pirms lielā hokeja, ar prestižo 50 km distanci kungiem noslēdzas distanču slēpošanas sacensības Vankūveras Olimpiskajās spēlēs un notikumi Visleras parkā. Vakar 30 km distancē dāmām jau piedzīvojām dramatisku cīņu finišā kur par nieka 0,3 sekundēm pārāka pār norvēģieti Maritu Bjorgenu izrādījās poļu lielākā cerība Justīna Kovaļčika. Arī šodien gaidāma nemazāk aizraujoša cīņa. Par favorītu pēc bukmeikeru vērtējuma uzskatāms čehs Lukašs Bauers (2.75), kuram šajās Olimpiskajās spēlēs pagaidām ir izdevies iegūt tikai divas bronzas medaļas. Kā otrs reālākais kandidāts uz zeltu ir norvēģis Petters Nortugs (3.00), kuram jau ir pilns Vankūveras medaļu komplekts. Nortugam vajadzēs ļoti smagi cīnīties, lai varētu atbildēt par saviem vārdiem un kādreiz pārspēt visu laiku labāko distanču slēpotāju Bjornu Delī. Vai jaunajam norvēģim izdosies spert vēl vienu soli šī solījuma piepildīšanas virzienā?