Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Maļuka: "Vēl ļoti, ļoti daudz jāstrādā. Jātic un jāstrādā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maļuka: "Vēl ļoti, ļoti daudz jāstrādā. Jātic un jāstrādā"
Ieva Maļuka. Foto: f64

Šodien savu dalību Tokijas olimpiskajās spēlēs noslēdza Latvijas peldētāja Ieva Maļuka, kura 100 metru brīvā stila priekšsacīkstēs ierindojās 37. vietā. Pēc starta viņa atzina, ka turpmākajos gados jāiegulda liels darbs.

"Noteikti neesmu apmierināta ar savu rezultātu. Pirmais starts [200 metros brīvajā stilā] nebija pārāk izdevies. Prieks, ka varēju šodien vispār iziet uz startu. Patiesībā bija ļoti bail. Šis vēl nav mans laiks. Jāstrādā vēl ļoti daudz. Koncentrēšos darbam un gatavošos nākamajām sacensībām," pauda Ieva Maļuka.

"Vēl neesmu pietiekami labi uztrenēta, lai pirmajā reizē rādītu labākos rezultātus. Strādāšu pie tā, un viss būs labi," teica debitante. Viņa norādīja, ka gatavošanos pamatīgi ietekmējusi arī Covid-19 pandēmija. "Pilnībā pazudusi sacensību izjūta. Agrāk katrās brīvdienās bija sacensības, kurās vienmēr ir iespēja noslīpēt lietas. Tagad viss ir jāsāk no jauna."

"Ja esi šeit – tas nozīmē, ka tev šeit bija jābūt. Bet – ļoti, ļoti daudz vēl jāstrādā. Jātic un jāstrādā," teica Maļuka.

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Skaties visus olimpisko spēļu notikumus tiešraidēs, abonējot discovery+ pie Go3!

     [+] [-]

, 2021-07-28 20:18, pirms 3 gadiem
Bled,par kādu startu,par kādām medalām jūs domājāt?Ar tādu staru jūs vara iey d...ja nu vienīgi pēc 2.olimp.kad vecās azieis...